ING Bank: Anunt pentru TOTI Clientii, ce Ofera GRATUIT Acum

ING Bank are o surpriza grozava pentru toti clientii sai din Romania, iata ce ofera gratuit in momentul de fata pentru toata lumea, si cum profiti.

ING Bank vacanta

ING Bank continua sa aiba surprize peste surprize pentru toti clientii sai din Romania, iar de aceasta data vorbim despre ceea ce ofera gratuit banca pentru clientii care aleg sa profite de promotii. Mai exact, cei de la ING Bank au pregatit zeci de premii gratuite in cadrul unui nou concurs care a fost lansat pentru toti clientii din Romania, iar intr-o pagina speciala de pe website-ul sau, banca descrie si ceea ce pot primi fara plata clientii din toata tara.

ING Bank sustine le cere clientilor din toata Romania sa ii spuna ce idei de vacanta au avut in perioada in care pandemia de Coronavirus a blocat foarte multe dintre planurile care au fost deja facute de catre multi. Foarte multe persoane au avut planuri de vacanta care au fost date peste cap de pandemia de Coronavirus din Romania, iar cei de la ING Bank vor sa afle de la oameni ce masuri au luat pentru a trece peste aceste probleme, si a isi duce ideile la bun sfarsit.

ING Bank: Anunt pentru TOTI Clientii, ce Ofera GRATUIT Acum

ING Bank are pregatite zeci de premii saptamanale pentru care constau in genti frigorifice, gratare Kettle, hamace, ceainicuri, baterii externe si casti pentru activitati outdoor. In ceea ce priveste premiile finale, vorbim in primul rand despre 20 de premi de la ING Bank care constau in smartwatch-uri Samsung GALAXY Watch Active 2, si casti Beats Studio 3 wireless, iar premiul cel mare este includerea clientilor in reclamele facute de catre banca in Romania.

Într-o vară care nu mai promitea mare lucru, lasă-te dus de val cu niște idei noi. Sigur ai planuri care au picat, dar…

Publicată de ING Romania pe Joi, 6 august 2020

ING Bank are premii foarte interesante, iar pana pe 30 august asteapta de la clientii sa intr-o sectiune speciala din website-ul sau poze si clipuri video cu idei de vacanta, impreuna cu explicatiile aferente. Dupa data de 30 august cei de la ING Bank vor alege castigatorii si vor incepe sa ofere premiile pe care le-au anuntat pentru toata lumea, deci aveti sanse foarte mari si bune de a castiga ceva care sa va poata fi de foarte mare folos in aceasta perioada.

ING Bank are acest concurs activ in momentul de fata, si daca vreti sa participati la el, o puteti face direct din cadrul website-ului special facut pentru asta, si promovat de banca.