Problemele cu Productia iPhone 12 raportate inainte de Lansare

iphone 12 probleme camere

Daca va imaginati ca Apple urma sa faca o lansare simpla pentru telefoanele din seria iPhone 12, ei bine aveti o imaginatie bogata, iar asta pentru ca exista niste probleme de productie cu lentilele pentru camerele unor modele.

Se pare ca seria iPhone 12 non-Pro are probleme cu noile camere care sunt integrate de catre cei de la Apple, dar in ciuda acesstui lucru modelele iPhone 12 vor fi lansate intai, iar cele Pro ar urma sa ajunga in magazine undeva mai tarziu in 2020.

iPhone 12 non-Pro ar avea probleme cu un unul dintre straturile lichide cu care sunt tratate lentilele camerelor, acestea crapandu-se in testele de verificare facute de Apple, dar acompania are mai multi furnizori pentru aceste componente, astfel ca lansarea nu va fi intarziata pentru ele.

iPhone 12 Pro va fi totusi lansat mai tarziu de catre Apple, chiar daca nu exista probleme cu productia lor in momentul de fata, insa cat de tarziu va fi rezolvat totul, deocamdata nimeni nu stie, din pacate pentru noi.

“Estimăm că lentile cu unghi larg de 7P, CCM și producția finală în masă a ansamblului iPhone de 5,4 inci și 6,1 inch iPhone frame vor fi de la mijlocul până la sfârșitul lunii august, de la mijlocul până la sfârșitul lunii septembrie și la începutul lunii octombrie, respectiv. Considerăm că în calendarul incert pentru [Genius] să rezolve problema de calitate a fisurii filmului, Apple va acorda prioritate achiziționării lentilelor cu unghi larg de 1 / 2,6 ”7P Largan cel puțin în stadiul inițial de aprovizionare pentru a se asigura că două ‌iPhone 12‌ încadrate din aluminiu pot fi așa cum sunt programate.”