Orange: SURPRIZA Deosebita Anuntata Azi pentru TOTI Romanii

Orange a anuntat o surpriza deosebita astazi pentru toti romanii din toata tara, iata ce a decis sa faca, si cum a uimit multa lume cu actiunile sale.

Orange rasarit

Orange a anuntat astazi o surpriza deosebita pentru toti romanii din toat atara, ceva la care mai nimeni nu se astepta in momentul de fata, dar este vorba despre un ajutor oferit pentru cei care se protejeaza in pandemie. Orange a anuntat astazi ca in fiecare weekend va transmite rasaritul de la malul marii prin intermedul conturilor de pe retelele de socializare, astfel ca daca nu ai ajuns anul acesta la mare inca, sau daca nu merg, il vezi online.

Orange nu a oferit prea multe detalii cu privire la aceasta initaitiva, si a anuntat doar ca in curand vor veni primele informatii, sau va face primele transmisiuni cu rasaritul de soare de la malul marii. In perioada starii de urgenta unii operatori de telecomunicatii au transmis imagini de la malul marii, in special in weekend-ul de 1 mai, iar acum Orange merge mai departe, si anunta ca va transmite in weekend-uri si rasaritul de pe litoral.

Orange: SURPRIZA Deosebita Anuntata Azi pentru TOTI Romanii

Orange a avut foarte multe surprize pregatite pentru clientii sai din Romania in cursul ultimelor luni, iar foarte multe s-au concentrat pe diverse beneficii de care toata lumea s-a putut bucura. De la minute gratuite si pana la internet mobil nelimitat, cei de la Orange au avut diverse beneficii pe care le-au oferit pentru clientii din Romania in decursul ultimelor luni, iar acum schimba putin lucrurile, si in loc de beneficii, ofera imagini direct de la malul marii.

Vești bune de la Orange! Te conectăm prin cel mai rapid internet mobil la cel mai frumos răsărit de la malul mării. În fiecare weekend, pe paginile Orange de Facebook și Instagram. Stay tuned!#OrangeEvents

Publicată de Orange pe Vineri, 7 august 2020

Orange are totus in momentul de fata diverse beneficii pe care le ofera pentru clienti, inclusiv in mod gratuit minute si internet, daca alegeti sa va platiti facturile online. Separat, cei de la Orange ofera pentru clienti inclusiv diverse telefoane cadou la concursuri care sunt active in momentul de fata, si pe care le gasiti pe website-ul lor, asa ca aveti oportunitatea de a obtine multe beneficii de la companie daca doriti sa profitati de ceea ce este oferit.

Orange va continua mai mult ca sigur seria surprizelor si in saptamanile urmatoare, deci ramane doar de vazut ce anume mai are in plans a ofere pentru clientii sai din toata tara.