Politia Romana: avertizare privind cazurile de disparitii de minori

Politia Romana avertizare disparitii minori

Politia Romana vine cu o avertizare extrem de serioasa astazi, si intr-un moment cum nu se poate mai bun pentru situatia in care ne aflam, iar asta pentru ca foarte multa lume merge la mare in aceasta perioada, si uneori impreuna cu minori.

Politia Romana ii avertizeaza pe romani sa aiba grija de copiii lor atunci cand merg la plaja, iar asta pentru ca acestia se pot pierde foarte usor, iar in cazurile nefericite pot chiar sa fie rapiti de catre persoane necunoscute.

“Aveți grijă de copiii dumneavoastră!

Cu toții știm că vacanța la mare este un moment de relaxare, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Însă ceea ce nu pot uita părinții este faptul că cei mici au nevoie constantă de supraveghere.

Aveți idee câți copii se pierd pe plajele de pe litoralul românesc?

De la începutul sezonului estival și până în prezent, doar la nivelul Poliției stațiunii Mamaia au fost primite 10 sesizări de dispariții de minori de pe plaje.

Astfel, în cazul în care se rătăcesc, învățați-i pe cei mici să meargă la polițiști, jandarmi, pompieri sau salvamari pentru a le cere ajutorul.

O altă idee ar fi să le atașați o brățară care să conțină numele și/sau numărul dumneavoastră de telefon sau măcar să rețină aceste informații, care sunt esențiale pentru identificarea lui.

Nu permiteți ca vacanța dumneavoastră să se transforme într-o amintire neplăcută!”

Aveți grijă de copiii dumneavoastră!Cu toții știm că vacanța la mare este un moment de relaxare, atât pentru copii,…

Publicată de Politia Romana pe Vineri, 7 august 2020