CEC Bank: Veste GROZAVA ce Primesc GRATUIT Clientii Romani

CEC Bank are o veste grozava care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iata ce mesaj foarte important are banca pentru toata lumea in weekend.

CEC Bank plateste

CEC Bank are o veste grozava pentru toti clientii sai din Romania, iar cei care n-au aflat inca de ceea ce primesc gratuit, ar trebui sa stie cele este oferit de catre banca, pentru foarte putin timp. Cei de la CEC Bank au anuntat iar concursul pe care-l desfasoara pana la jumatatea acestei luni, si care aduce premii grozave pentru foarte multi dintre clientii din Romania in momentul de fata, si ar fi bine sa nu ratati ocazia de a castiga ceva acum.

CEC Bank le ofera clientilor din Romania sute de premii in bani daca aleg sa isi foloseasca cardurile bancare pentru plati la POS in Romania, scutind astfel necesitatea de mai utiliza bani fizici. Cei de la CEC Bank au initiat aceasta campanie in luna iulie, si ea continua sa fie activa pana in data de 15 august, deci pana atunci puteti sa profitati de situatie pentru a face plati la comercianti pentru a castiga unul dintre sutele de premii in banide  la banca.

CEC Bank: Veste GROZAVA ce Primesc GRATUIT Clientii Romani

CEC Bank ofera peste 300 de premii in bani care au valoare ce incepe de la doar 100 de LEI, si ajunge pana la 1000 de LEi, totul daca oricare dintre clientii romani aleg sa plateasca cu cardul la POS-uri. E nevoie sa faceti o plata de doar 50 de LEI pentru a fi inscrisi in mod automat in concursul celor de la CEC Bank pana in data de 15 august, deci puteti sa cumparati orice vreti voi, atat timp cat una dintre tranzactii are valoare de minm 50 LEI.

👍 Ai card Visa CEC Bank? Participă la campania „Plătești și poți să primești!” și câștigă premii prin tragere la…

Publicată de CEC Bank pe Vineri, 7 august 2020

CEC Bank a premiat pana acum in prima faza a concursului o parte dintre clientii din Romania care au ales sa profite de ofertele care le-au fost puse la dispozitie, deci acum ramane sa profitati de cea de-a doua parte. E nevoie ca pana pe 15 august sa faceti o plata la un POS cu al vostru card de la CEC Bank pentru a va inscrie in concurs, si daca inca n-ati facut asta, va recomand sa va grabiti si sa o faceti inainte ca acest concurs sa fie incheiat.

CEC Bank va incheia concursul pe 15 august, si e improbabil sa mai porneasca altul, as ca nu ratati ocazia pe care o aveti in fata in momentul de fata in Romania.