Kaufland: SCHIMBAREA URIASA in Magazine de care NU ai Stiut

Kaufland a facut o schimbare uriasa in magazinele din Romania de care nu ai stiut pana in momentul de fata, iata ce ofera pentru clienti chiar acum.

Kaufland scanare

Kaufland a facut o schimbare extrem de mare in magazinele sale din Romania, marele lant de hypermarket-uri incercand sa le ofere clientilor ceva ce nu credeau ca vor avea prea curand. Mai exact, cei de la Kaufland au lansat o aplicatie speciala pentru clientii din Romania care ofera posibilitatea de a scana produsele cumparate chiar in momentul in care le punem in cos pentru a evita statul la casa pentru a plati pentru fiecare produs in parte.

Kaufland a lansat o aplicatie care se numeste Scan & Pay, ea fiind disponibila de ceva vreme pentru clientii din Romania, insa deocamdata in doar cateva dintre magazinele sale din tara. Kaufland a creat si o casa speciala la care poate fi folosita aceasta aplicatie pentru a plati produsele scanate, iar asa clientii evita statul la coada la casele normale, reusind sa-si faca mult mai rapid cumparaturile in momentul in care viziteaza magazinele lantului.

Kaufland: SCHIMBAREA URIASA in Magazine de care NU ai Stiut

Kaufland a lansat aplicatia Scan & Pay atat pentru iPhone, cat si pentru Android, in cazul ambelor tipuri de telfeoane fiind necesara instalarea si configurarea sa prin intermediul App Store si Google Play Store. Dupa instalare si configurare, clientii care vor sa o foloseasca trebuie sa mearga la un info point din magazinul Kaufland in care vor sa-si faca cumparaturile in acest mod si sa aiba activata optiunea de plata folosind aceasta metoda.

Kaufland le cere clientilor sa se si logheze la retelele sale WiFi din magazine pentru a putea face procedura de scanare a produselor folosind aceasta aplicatie, deci nu trebuie sa uitati de asta. Daca urmati toti pasii, atunci in momentul in care scanati un produs inainte de a il pune in cos, el va fi adaugat in aplicatie, iar dupa ce ati finalizat cumparaturile, generati un cod QR din aplicatie, si il folositi pentru a plati la casa speciala dedicata clientilor.

Kaufland are aceasta optiune noua de plata disponibila in unele dintre magazinele sale din Romania, si va trebui sa verificati in prealabil daca cel la care mergeti ofera aceasta optiune.