Raiffeisen Bank: Anunt SPECIAL, Vestea GROZAVA pentru Romani

Raiffeisen Bank a facut un anunt special cu o noua veste grozava pentru toti romanii, iata ce ne ofera tuturor, si cum putem profita de asta chiar acum.

Raiffeisen Bank treaba

Raiffeisen Bank a publicat un anunt special pentru clientii sai din Romania, o veste grozava pentru foarte multe persoane venind de la banca, si e ceva de care foarte multi oameni se vor putea bucura. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au anuntat ca pe 11 august vor lansa un nou proiect de teatru pentru romanii care sunt dornici sa profite de experienta pe care o ofera in cadrul website-ului sau banca, multe spectacole de teatru fiind lansate pana in momentul de fata.

Raiffeisen Bank a anuntat ca pe data de 11 august va fi lansat proiectul “N-ai tu treaba!”, acesta fiind creat de catre teatrul Act, iar streaming-ul pentru el va incepe de la ora 19:30. Raiffeisen Bank include acest proiect nou in cadrul celui numit Stagiunea Virtuala, prin intermediul sau banca reusind sa aduca pentru romani spectacole de la unii dintre cei mai cunoscuti actori din Romania, totul in mediul virtual, pentru ca in lumea reala inca e imposibil.

Raiffeisen Bank: Anunt SPECIAL, Vestea GROZAVA pentru Romani

Raiffeisen Bank a creat proiectul sau de arta pentru a ajuta teatrele sa vina in fata oamenilor cu reprezentantii care in mod normal ar fi sustinute doar in salile de teatru din Romania. Avand in vedere ca pandemia de Coronavirus face imposibila sustinerea spectacolelor de teatru in lumea eala, cei de la Raiffeisen Bank le transmit in direct pe internet, inregistrari ale lor putand fi vazute de catre romani intr-o seciune speciala a website-ului bancii romanesti.

Raiffeisen Bank a publicat pana acum foarte multe spectacole in cadrul website-ului sau, astfel ca daca sunteti interesati, aveti ce sa urmariti timp de cateva ore bune zilele acestea. Tot continutul poate fi vazut gratuit in website-ul Raiffeisen Bank de oriunde din Romania, sau din lume, si ar fi bine sa profitati de ocazie pentru a vedea ceea ce in mod normal nu puteti vedea in lumea reala in aceasta perioada dificila prin care trecem cu totii de cateva luni.

Raiffeisen Bank va continua cu un alt spectacol in data de 19 august, si cel mai probabil proiectul sau nu se va finaliza pana in momentul in care spectacolele vor putea fi sustinute iar in teatre.