WhatsApp: Vestea URIASA Asteptata de MILIOANE de Utilizatori

WhatsApp are parte de o uriasa veste asteptata de foarte multa vreme de catre foarte multi oameni, iata ce se intampla cu aplicatia.

WhatsApp tablete

WhatsApp are parte de o noua veste extrem de interesanta astazi, si e ceva ce foarte multa lume astepta de si mai multa vreme, mai ales ca are in centru o schimbare foarte mare care este facuta de catre Facebook. Acum mai bine de un an de zile a fost descoperit faptul ca WhatsApp lucreaza la o noua versiune a aplicatiei care va fi disponibila inclusiv pe tabletele iPad, insa a trecut foarte mult timp, si inca nu avem vreo versiune disponibila in App Store.

WhatsApp a pus, cel mai probabil, acest proiect pe un loc secundar in randul celor pe care le desfasoara in momentul de fata, iar asta pentru ca lucreaza la multe alte schimbari, mai importante. WhatsApp dezvolta un nou sistem care ne va permite sa ne logam in multiple dispozitive in acelasi timp, adica in mai multe telefoane, tablete, calculatoare, iar atunci cand acesta va fi gata, va fi cel mai probabil lansata si aplicatia pentru iPad.

WhatsApp: Vestea URIASA Asteptata de MILIOANE de Utilizatori

WhatsApp nu pare sa se grabeasca in momentul de fata cu finalizarea procesului de dezvoltare al acestei aplicatii special conceputa pentru tabletele iPad, ceea ce e normal. WhatsApp are 2 miliarde de utilizatori cu telefoane mobile, iar lansarea unei aplicatii pentru iPad, si chiar tablete Android, nu va extinde prea mult baza sa de utilizatori, fiind oricum nevoie de un numar de telefon pentru ca un cont in platforma sa fie inregistrat.

WhatsApp ar fi totusi o platforma de mesagerie mult mai utila daca o versiune pentru iPad a aplicatiei ar fi lansata, iar asta pentru ca utilizatorii ar putea avea o experienta noua pentru folosirea sa. Acum oricine poate sa foloseasca WhatsApp si de pe iPad prin intermediul platformei WhatsApp Web, dar tot e nevoie de un telefon pentru ca procedura in sine sa fie initiata, astfel ca ea este doar semi-utila pana la aparitia unei aplicatii adevarate.

WhatsApp va lansa, cel mai probabil, sistemul de interconectare a multiplelor dispozitive chiar in cursul acestui an, insa va trebui sa avem rabdare pentru ca totul sa fie finalizat asa cum trebuie.