GTA 5: OFICIAL, Data de LANSARE pentru Noul COLOSAL Update

GTA 5 special

GTA 5 are in mod oficial anuntata data de lansare pentru noul mare update pe care compania Rockstar Games il pregateste pentru lansare extrem de curand, si vorbim despre o schimbare uriasa care va fi disponibila pentru toata lumea in curand.

GTA 5 urmeaza sa aiba lansat pe data de 11 august un nou update serios la care cei de la Rockstar games lucreaza de ceva vreme, acesta urmand a aduce Los Santos Summer Special, adica o noua serie de misiuni co-op, plus o multitudine de vehicule, si nu numai.

GTA 5 va avea in cadrul acestei actualizari substantiale oferit un nou Galaxy Super Yacht, multe misiuni Open Wheel Racing, o flota de noi vehicule, plus multe alte surprize la care Rockstar Games tot lucreaza de ceva vreme, iar mai jos aveti si cateva dintre detalii.

GTA 5 va avea parte de foarte mult continut nou disponibil ca parte a acestei actualizari majore pe care compania Rockstar Games a anuntat-o in mod oficial, iar totul pentru a extinde si mai mult experienta de care au parte jucatorii.

GTA 5 va avea parte si de rezolvarea multor probleme care exista in joc in momentul de fata, compania Rockstar Games pregatind surprize la care multi nici nu se asteptau, ceea ce desigur ca este foarte bine pentru un joc iubit de multa lume.