iPhone: Decizia Foarte IMPORTANTA care a fost Luata de Apple

iPhone are parte de o decizie extrem de importanta care a fost luata de catre compania Apple, iata ce schimbare majora au facut americanii pentru serii.

iphone atragere

iPhone este cel mai popular model de smartphone de pe planeta, modelele vandute de catre compania Apple generand zeci de milioane de vanzari lunar in lumea intreaga. Cei de la Apple au avut parte de un trimestru 2 extrem de bun in materie de vanzari pentru telefoanele iPhone, reusind sa se mentina in topul producatorilor in ciuda pandemiei de Coronavirus, si avand chiar o crestere in vanzarile totale in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.

iPhone este un brand international, insa cei de la Apple au avut succes mare multumita lansarii unui nou model al iPhone SE in primavara acestui an, acest telefon atragand vanzari substantiale pentru companie. Noul iPhone pe care compania Apple l-a pus in vanzare a atras vanzari noi de la multi utilizatori de telefoane cu sistem de operare Android, oameni care cautau telefoane ieftine, si au gast la compania americana ceea ce aveau nevoie, la un pret foarte bun.

iPhone: Decizia Foarte IMPORTANTA care a fost Luata de Apple

iPhone a fost si va fi un telefon scump, daca vorbim despre modelele de top, insa cei de la Apple vor sa atraga mai multi clienti din mai multe categorii, iar lansarea noului iPhone SE a fost o decizie excelenta. Oferirea pe piata a acestui nou model al iPhone, a adus o noua sursa de venituri, decizia fiind una pe care Apple trebuia sa o ia chiar mai devreme, iar asta pentru ca avea nevoie de un model ieftin care sa mai aduca vanzari si in acest segment de piata.

iPhone este un telefon foarte dorit de catre consumatori indiferent despre ce fel de model vorbim, si cam indiferent cat costa, iar lansarea unui nou model ieftin nu va mai reveni prea curand. Apple a lansat un nou model ieftin de telefon iPhone in 2020 pentru a nu mai lansa altul in 2021, ci abia prin 2022, mizand pe faptul ca oamenii care vor un telefon mai ieftin nu au neaparata nevoie de actualizari anuale, asa cum se intampla in cazul modelelor premium.

iPhone ramane in continuare produsul Apple care genereaza cele mai mari vanzari pentru companie, iar asta nu se va schimba prea curand, cam indiferent ce vor face americanii.