LIDL Romania: Vestea GROZAVA, ce Primesc GRATUIT Clientii

LIDL Romania are o veste grozava pentru clientii din toata tara, iata ce primesc in mod gratit acestia si cum poate profita oricine de tot acum.

LIDL Romania animale

LIDL Romania is surprinde clientii cu o veste grozava, una care ar trebui sa bucure foarte multa lume, si asta in conditiile in care in aceasta perioada exista foarte multi romani care au nevoie si de vesti bune. Cei de la LIDL Romania au pornit de ceva vreme un concurs care are in centru animalele de companie, lantul de supermarket-uri oferindu-le romanilor posibilitatea de a castiga premii foarte interesante urmarind o serie de materiale video din website-ul sau.

LIDL Romania a creat o campanie pentru a promova brand-urile de mancare Orlando si Coshida, iar cei care cumpara produse in valoare de minim 50 de LEI au sansa de a castiga unul dintre premiile puse in joc. LIDL Romania are alese cateva premii foarte interesante pentru clientii din Romania, mai exact o camera video Go Pro, 5 hranitoare automate pentru animalele de companie, si boluri ceramice personalizate pentru pisici, sau catei, toate oferite gratuit.

LIDL Romania: Vestea GROZAVA, ce Primesc GRATUIT Clientii

LIDL Romania animale companie

LIDL Romania a creat si o serie de reclame pentru clientii din Romania pentru a le arata cat de mult ii iubesc animalele de companie de care au grija in viata de zi cu zi, si e bine sa le urmariti. Acestea sunt disponibile deasemenea in cadrul website-ului lantului de supermarket-uri, deci le puteti urmari direct de acolo pentru a vedea in ce fel ne percep animalele de compani atunci cand interactionam cu ele, sau doar cand ele observa tot ceea ce facem zilnic.

LIDL Romania desfasoara acest concurs pana in data de 31 august, dupa care va decide care vor fi oamenii care vor primi premiile gratuite pe care le-a gandit, astfel ca nu mai aveti mult timp la dispozitie pentru inscriere. LIDL Romania a gandit totul intr-un asemenea mod incat oricine sa se poata bucura de concurs si posibilitatea de a castiga in mod gratuit tot ceea ce ofera acum, deci nu trebuie decat sa cumparati oricare dintre produse pentru a participa.

LIDL Romania mai are si alte concursuri in desfasurare in momentul de fata, iar ele sunt listate fie pe website-ul sau, fie pe pagina de pe Facebook, asa ca le gasiti acolo pe toate.