BCR Romania: Noua IMPORTANTA AVERTIZARE pentru TOTI Clientii

BCR Romania are o avertizare foarte importanta pentru toti clientii sai din toata tara, iata cu ce mesaj vine banca pentru toata lumea in acest moment.

BCR Romania identificare

BCR Romania are o noua important aavertizare pentru toti clientii sai din Romania, una de care ar trebui sa stie foarte multa lume, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce vizeaza toti oamenii din tara. BCR Romania ii avertizeaza pe toti clientii sai din Romania in legatura cu atacurile de tip phishing care se desfasoara in tara, si care vizeaza folosirea brand-ului sau pentru a ii pacali pe clienti in ideea de a le fura datele, ceva ce este o mare problema.

BCR Romania are pe webste-ul sau si o serie de recomandari pe care clientii din toata tara ar trebui sa le respecte pentru ca i-ar putea scuti de foarte mari batai de cap in viata de zi cu zi. BCR Romania spune, in primul rand, ca atacurile de tip phishing reprezinta o metoda de fraudare a clientilor prin pacalirea lor pentru a le furniza unor persoane de rea credinta informatii cu privire la datele personale necesare logarii in conturile bancii, in acest mod putand fi transferati si bani fara ca ei sa stie.

BCR Romania: Noua IMPORTANTA AVERTIZARE pentru TOTI Clientii

BCR Romania identificare phishing

BCR Romania explica faptul ca metoda de phishing cea mai raspandita are la baza email-urile trimise catre diverse persoane, care par sa vina de la banca, desi in realitate vin de la hackeri. In general li se cere oamenilor sa actualizeze date, sau sa confirme cine stie ce, BCR Romania spunand ca prin aceste metode oamenii sunt pacaliti sa acceseze website-uri false in care isi ofera in mod gratuit datele catre hackerii care le folosesc in scopuri malitioae.

BCR Romania spune ca ai sai angajati nu cer in email-uri informatii personale ale clientilor, si ca daca email-urile au documente atasate, ele nu ar trebui accesate de pe calculatoare, sau chiar telefoane, putandu-le infecta. Mai mult decat atat, BCR Romania le spune clientilor sa contacteze banca de fiecare data cand au o suspiciune cu privire la o posibila tentativa de frauda, astfel incat orice fel de actiuni ale hackerilor sa poata fi oprite din timp de catre banca.

BCR Romania vine cu aceste avertizari pe fondul unei cresteri a atacurilor informatice in timpul pandemiei de Coronavirus, totul ajungand sa fie o problema uriasa pentru toata lumea.