Netflix: PROBLEMA Uriasa care va Afecta MILIOANE de Abonati

Netflix se va confrunta foarte curand cu o problema foarte mare care va afecta milioane de abonati din toata lumea, iata ce se va intampla cu ea.

Netflix oprit

Netflix este de departe cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, acest lucru fiind cunoscut de catre toata lumea, nsa din pacate apare si o problema foarte mare pentru ea, una pe care unii o anticipau. Netflix a facut filme si seriale pentru o anumita perioada de timp inainte ca pandemia de Coronavirus sa loveasca lumea, iar ceea ce a creat compania americana se cam apropie de final, dupa cum unii au spus deja.

Netflix a afirmat acum ceva timp ca are suficiente filme si seriale pentru a acoperi o perioada lunga de timp, insa din pacate e improbabil ca acest lucru sa fie pe deplin adevarat pentru tot anul 2020. Netflix a avut foarte multe productii oprite din cauza pandemiei de Coronavirus, iar aceasta situatie nu s-a schimbat in marea majoritate a cazurilor, cel putin in baza a ceea ce stim in momentul de fata in legatura cu planurile companiei americane la nivel global.

Netflix: PROBLEMA Uriasa care va Afecta MILIOANE de Abonati

Netflix si-a gandit in avans foarte multe lansari de filme si seriale ceea ce este perfect normal, insa nici macar aceasta companie nu putea sa anticipeze o problema atat de mare precum pandemia de Coronavirus. Efectele blocarii productiei pentru foarte multe filme si seriale vor fi resimtite foate curand de catre foarte multi dintre abonati dupa ce Netflix nu va mai avea ce filme si seriale sa mai lanseze in cadrul platformei sale, sau va avea putine de lansat.

Netflix a spus ca mai are filme ii seriale noi cel putin pana in vara acestui an, dar chiar si in cazul acestei companii exista limite in ceea ce priveste continutul care a fost pregatit. Desi Netflix a reinceput productia pentru cateva dintre filmele si serialele la care lucra inaintea inceperii pandemiei de Coronavirus, e improbabil sa aiba atat de multe incat sa poata acoperi lunile ramase pana la finalul acestui an, si inca mai exista destule de parcurs.

Netflix va incerca, fara discutie, sa le ofere clientilor sai doar cea mai buna experienta posibila  in cadrul platformei sale, dar totul depinde de felul in care productia de filme s seriale va putea fi reluata.