BRD Romania: AVERTIZAREA foarte IMPORTANTA pentru Clienti

BRD Romania are o avertizare extrem de importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca ii folosesti serviciile.

BRD Romania protejare

BRD Romania are o noua avertizare foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, si voribm despre ceva ce ar trebui sa fie in atentia tuturor pentru ca vine ca o masura menita sa ii protejeze in aceasta perioada. Mai exact, cei de la BRD Romania ii avertizeaza pe clientii din toata tara in legaura cu pericolele de securitate care ii vizeaza in mediul online, si care i-ar putea lasa foarte rapid fara bani, care sunt si greu de recuperat, din pacate.

BRD Romania le spune in primul rand clientilor ca in situatia in care primesc email-uri in care li se solitica scanari ale documentelor personale, sau sa acceseze diverse link-uri pentru a evita suspendarea conturilor sa ignore tot. BRD Romania sustine ca nu le trimite clientilor din Romania asemenea tipuri de mesaje, iar cele care vin sunt de la persoane de rea credinta, al carui singur scop este de a fura datele oamenilor, ceea ce am vazut in repetate randuri.

BRD Romania: AVERTIZAREA foarte IMPORTANTA pentru Clienti

BRD Romania spune deasemenea ca daca la incercarea de a se loga in platforma BRD Net, clientilor le sunt afisate ecrane suplimentare in browsere, sa anuleze procesul. Clientilor li se recomanda sa nu isi introduca datele cardurilor in niciuna dintre aceste ferestre, ele nefiind necesare pentru logarea in platforma online a BRD Romania, deci trebuie evitate orice fel de actiuni de acest gen pentru ca pot duce la furtul de date personale ale oamenilor.

BRD Romania vrea sa ii ajute pe clientii sai sa fie mereu in siguranta, indiferent cand si de unde ii folosesc serviciile online, si nu doar in aceste situatii dedicate. BRD Romania stie foarte bine ca internetul este foarte periculos, si mai important, stie cati dintre clientii sai sunt afectati in mod constant de problemele generate de catre hackerii care vor sa le fure initial datele, si mai poi banii, astfel ca trebuie sa fiti extrem de vigilenti tot timpul.

BRD Romania incearca sa isi ajute clientii de fiecare data cand intampina probleme cu furtul de date, si nu numai, insa nu intotdeauna reuseste sa-si si duca la indeplinire planurile.