DACIA Duster: Decizia URIASA care Vizeaza Clientii Europeni

DACIA Duster este vizata de o decizie uriasa care a fost luata de catre producatorul roman, si Renault, iata ce se va intampla cu masinile noi.

DACIA Duster trio

DACIA Duster este de departe unul dintre cele mai populare modele de SUV-uri din Europa, iar cei de la DACIA profita de acest lucru pentru a face ceva ce putini anticipau acum mai bine de un an de zile. Mai exact, cei de la DACIA au luat decizia de a extinde strategia de succes din spatele DACIA Duster si la alte modele, atfel ca au pregatit lansarea unor noi modele de SUV-uri, mai mult sau mai putin utile in comparatie cu acest model principal al producatorului.

DACIA Duster a dat cel mai probabil companiei romanesti curajul de a lansa prima sa masina electrica sub forma unui mini SUV, in postura versiunii Spring, care va fi disponibila din 2021. Separat de asta, noul model al Lodgy va fi de fapt un fel de DACIA Duster mai lung, cu mai multe locuri, totul pentru ca succesul pe piata SUV-urilor a dat curajul lansarii acestor modele noi.

DACIA Duster: Decizia URIASA care Vizeaza Clientii Europeni

DACIA Duster nu va mai fi singurul SUV pe care compania DACIA il vinde pentru clienti, iar aparitia acelor doua modele noi ar putea afecta, in final, vanzarile pe care le inregistreaza SUV-ul principal. DACIA Duster nu este o masina sofisticata, nu este complexa, dar in ciuda acestui lucru inregistreaza vanzari foarte bune, si se descurca, in exploatarea zilnica, la fel de bine precum SUV-uri mult mai scumpe, desi are foarte multe minusuri in comparatie cu ele.

DACIA Duster este o masina versatila, poate sa se descurce fara probleme pe aproape orice fel de teren pe care este folosita, si va fi foarte interesant de vazut cum vor arata si functiona modelele noi. DACIA Duster va trece de la singurul SUV, la unul dintre cele trei pe care compania le vinde, iar asta ar putea “canibaliza” vanzarile modelului principal, cum spun analistii, insa desigur doar daca va exista interes pentru modelele separate care sunt pregatite.

DACIA Duster va avea parte si de un upgrade in cursul acestui an, o versiune facelift urmand a fi prezentata, iar vanzarile pentru ea ar trebui sa inceapa undeva prin 2021.