WhatsApp: PROBLEMA Mare cu Schimbarea ISTORICA a Aplicatiei

WhatsApp are o problema foarte mare cu schimbarea istorica la care lucreaza in momentul de fata, iata cu ce se confrunta in momentul de fata.

WhatsApp incompatibilitate

WhatsApp are in lucru o schimbare istorica, cel putin pentru aceasta platforma, iar asta pentru ca pe alte platforme ea este oferita de foarte multa vreme, in unele cazuri chiar de la lansare. Stiti deja fara dubiu faptul ca WhatsApp va lansa o noua functie care va permit interconectarea conturilor utilizatorilor intre multiple dispozitive, adica iOS, Android, macOS, Windows, web, totul printr-un proces foarte simplu care va putea fi facut si prin internet.

WhatsApp are totusi o problema foarte mare, mai exact faptul ca baza de date din telefoanele iPhone nu este compatibila cu cea din telefoanele Android, iar asta complica procesul. Vorbim despre sisteme de operare diferite, cu tipuri diferite de baze de date, iar WhatsApp inca lucreaza la un sistem care sa transfere continutul intr-un mod cat se poate de simplu, care sa si permita accesarea datelor de pe toate dispozitivele ca si cum ar fi acelasi.

WhatsApp: PROBLEMA Mare cu Schimbarea ISTORICA a Aplicatiei

WhatsApp a gandit totul, probabil, prin transferarea bazelor de date intre dispozitive, dar desigur ca asta necesita si o convertire a acelor baze de date pentru ca ele sa poata fi citite pe toate dispozitivele. E posibil ca implementarea acestei functionalitati si in iOS sa fie ceva mai dificila decat si-a imaginat compania ce detine platforma, dar mai multe despre asta vom afla, poate, abia in momentul in care sistemul va fi lansat in mod oficial pentru noi.

WhatsApp va gasi mai mult ca sigur o solutie pentru a transfera datele din iPhone in Android, si alte sisteme de operare, fie ca e vorba despre un transfer al intregii baze de date, sau vreo alta metoda. Cert este faptul ca WhatsApp aloca resurse substantiale pentru a finaliza acest sistem cat se poate de repede, iar de indata ce el va fi 100% pregatit, va fi disponibil pentru noi, si ne vom putea bucura in sfarsit de disponibilitate pe multiple platforme.

WhatsApp lucreaza si la alte mari schimbari pentru utilizatorii din intreaga lume, asa ca vom avea parte de si mai multe surprize din partea companiei americane n viitorul apropiat.