GTA 5: Nou Update MAJOR Lansat Azi de catre Rockstar Games

GTA 5 santos

GTA 5 are lansat un update major pentru jucatorii din intreaga lume, compania Rockstar Games anuntand inca de saptamana trecuta ca intentioneaza sa lanseze o actualizare serioasa pentru jocul atat de popular, si iata ca ea a ajuns in sfarsit la noi.

GTA 5 are lansata o actualizare foarte importanta numita Los Santos Summer Special, iar ea este prezentata ca fiind cea mai mare de pana acum pentru jocul companiei americane, si asta pentru ca aduce foarte multe misiuni noi, dar si masini, sau arme.

GTA 5 aduce inclusiv un Galaxy Super Yacht pe care jucatorii il pot cumpara, iar impreune cu el vin si o serie de misiuni subacvatice pe care le putem indeplini pentru a castiga si mai multi bani care ne vor ajuta sa cumparam toate noutatile pe care Rockstar le-a integrat.

GTA 5 are nu mai putin de 15 masini noi disponibile de acum, inclusiv cateva SUV-uri noi, iar unele vor fi extrem de utile in cursele Open Wheel pe care le putem desfasura in momentul de fata, deci vom avea cu ce sa ne distram in cadrul jocului atat de popular.

GTA 5 are deasemenea implementate si cateva rezolvari pentru problemele curente, astfel ca ramane sa va convingeti daca tot ceea ce va supara in joc a si fost rezolvat de catre Rockstar.