Orange: Mesajul IMPORATANT, Surprize GRATUITE pentru Clienti

Orange a transmis astazi un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce surprize gratuite are pentru toata lumea in acest moment.

Orange reamintire

Orange a publicat astazi un nou mesaj important in care prezinta surprizele gratuite pe care clientii din toata Romania le au disponibile chiar acum de la operatorul de telecomunicatii. Cei de la Orange au inceput sa le trimita mesaje clientilor din toata tara pentru a ii anunta in legatura cu gratuitatile de care ei beneficiaza, ele fiind descrise si in aceasta pagina, iar dupa cum va puteti imagina, vorbim despre unele dintre cele mai interesante beneficii de pana acum.

Orange are pentru clientii sai din Romania o prima serie de beneficii care este impartita in trei tipuri de gratuitati, aceste afiind impartite in internet mobil gratuit, minute si SMS-uri gratuite, si minute internationale gratuite. Toate aceste beneficii sunt oferite gratuit de catre Orange pentru cei care isi platesc facturile prin platforma My Orange, iar beneficiu oferit pentru ei este ales in functie de abonamentul pe care-l au, adica primesc ceea ce nu au deja disponibil.

Orange: Mesajul IMPORATANT, Surprize GRATUITE pentru Clienti

Orange are si pentru cei cu cartele o surpriza foarte buna, doar ca in aceasta situatie vorbim despre pana la 100 GB de internet gratuit, sau 10% din valoarea unei reincarcari returnate la client. Desigur ca si in aceasta situatie este obligatorie folosirea My Orange pentru reincarcare, insa activarea optiunii pentru cartela prepay poate fi facuta in orice mod de catre clientul celor de la Orange, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere.

Orange are aceasta promotie disponibila de ceva vreme, insa pentru ca suntem la doua saptamani de finalul ei, e posibil ca operatorul sa fi decis sa o readuca in atentia tuturor clientilor. Asta desigur ca inseamna ca daca nu profitati in momentul de fata de promotie, nu veti mai avea ocazia de a face asta, asa ca platiti-va factura prin My Orange, si faceti reincarcarile prin acelasi sistem oferit de catre grupul de telecomunicatii din Romania acum.

Orange nu e singurul operator care are o campanie promotionala de acest gen, altii avand idei similare, doar ca va trebui sa va uitati cu atentie la website-ul fiecaruia pentru a vedea ce oferte exista.