Raiffeisen Bank: SURPRIZA pentru Romani cu o Veste GROZAVA

Raiffeisen Bank are o noua surpriza uriasa pentru toti romanii, iata ce veste grozava vine de la banca si cum ne putem bucura de ceea ce ne este oferit.

Raiffeisen Bank dragut

Raiffeisen Bank continua seria surprizelor pentru toti romanii, iar astazi vorbim despre o noua veste grozava care ne vizeaza din partea bancii atat de populare in Romania. Cei de la Raiffeisen Bank au anuntat un nou spectacol care a fost lansat deja in website-ul sau dedicat proiectelor de arta, acesta fiind disponibila inca de aseara pentru toata lumea, si puteti vedea ca vorbim despre o serie de actori de exceptie care fac parte din distributie.

Raiffeisen Bank a lansat spectacolul “Mai Dragut decat Dostoievski” pentru toti romanii carora le era dor sa vada piese de teatru cu actori de renume, si mai jos aveti detaliile complete. Vorbim despre o experienta teatrala inedita, asa cum este descrisa de catre cei de la Raiffeisen Bank, piesa de teatru fiin pusa in scena la un festival de teatru independent ce are loc la Bucuresti zilele acestea, dar a fost inregistrata si publicata inclusiv online.

Raiffeisen Bank: SURPRIZA pentru Romani cu o Veste GROZAVA

Raiffeisen Bank a inclus aceasta piesa de teatru printre cele care sunt oferite pentru toti romanii dornici sa vada mai multa cultura, chiar si online, si ea se alatora altor catorva spectacole la fel de bune. Unii dintre cei mai mari actori ai Romaniei sunt prezenti in piesele de teatru care sunt incluse in programul acestui festiva, iar Raiffeisen Bank va publica, cel mai probabil, inline inclusiv alte piese care vor fi puse in scena pentru publicul din Bucuresti.

O reprezentație unică, excepțională pe platforma art.raiffeisen.ro! Urmărește miercuri, 12 august, de la ora 19:30,…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Miercuri, 12 august 2020

Raiffeisen Bank a publicat aici doar inca o piesa de teatru printre cele care sunt deja disponibile in platforma sa pentru arta, ea fiind creata in perioada starii de urgenta. Acolo aveti peste 10 alte spectacole de teatru a caror productie a fost sustinuta de catre cei de la Raiffeisen Bank, si desigur ca mai sunt pregatite inclusiv altele care vor fi publicate tot acolo, unele urmand a fi inclusiv transmise in direct de catre banca pentru toti romanii.

Raiffeisen Bank a ramas singura banca de la care vedem initiative de acest gen, iar asta petru ca restul au renuntat la proiectele de acest gen in favoarea altora pentru sustinerea afacerilor.