Apple One: Produsul Surprisa pregatit de Apple cu iPhone 12

Apple One abonamente

Apple One este un produs surpriza pe care compania Apple il pregateste pentru lansare in toamna anului 2020, si vorbim despre ceva ce urmeaza sa fie lansat impreuna cu telefoanele din seria iPhone 12, dar si celelalte pregatite.

Apple One va include o combinatie de servicii pe care cei de la Apple le au disponibile acum, printre acestea numarandu-se Apple Music, Apple TV+, iCloud, Apple Arcade, Apple News+, si nu doar atat, deci exista multe de oferit de catre companie.

Apple Onenu va fi la fel ca Google One, desi putem spune ca Tim Cook a copiat denumirea de la Google, insa conceptul din spatele tipului de produs este unul complet diferit, combinand diverse servicii in abonamente care au reducere fata de pretul normal al fiecarui abonament separat.

“Apple Inc. pregătește o serie de pachete care vor permite clienților să se aboneze la mai multe dintre serviciile digitale ale companiei la un preț lunar mai mic. Pachetele, denumite „Apple One” din interiorul Cupertino, gigantul tehnologic din California, sunt planificate să se lanseze încă din octombrie, alături de următoarea linie iPhone.”