WhatsApp: DEZAMAGIRE cu Decizia RADICALA pentru Telefoane

WhatsApp este in centrul unei dezamagiri mari dupa o decizie radicala a fost luata pentru telefoane de catre compania americana, iata ce vrea sa faca.

WhatsApp vacanta

WhatsApp este de departe cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, ea avand 2 miliarde de utilizatori in lumea intreaga, iar pentru toti dintre ei implementeaza in mod constat functii noi. Una dintre functiile noi la care lucra WhatsApp este numita “Vacation Mode”, ea fiind descoperita de ceva vreme in cadrul aplicatiei de mesagerie, insa din pacate se pare ca a fost oprit procesul de dezvoltare al acestei schimbari pregatite pentru telefoane.

WhatsApp a avut gandit acest “Vacation Mode” pentru a ne oferi posibilitatea de a ignora in totalitate mesajele venite de la anumite conversatii care au fost arhivate de catre noi. Daca acum arhivam o conversatie, ea este mutata la baza listei de conversatii din aplicatia WhatsApp, insa daca este primit un mesaj nou acolo, acea conversatie este mutata din nou in varful listei, deci ne este readusa in atentie de catre aplicatie.

WhatsApp: DEZAMAGIRE cu Decizia RADICALA pentru Telefoane

WhatsApp ar fi permis folosirea sistemului “Vacation Mode” pentru a ignora complet conversatiile de care nu suntem interesati, in momentul arhiverii ele fiind complet ascunse. Chiar daca vin mesaje noi de la vreo conversatie arhivata in cadrul WhatsApp, acea conversatie nu va mai fi mutata in partea superioara a sectiunii de conversatii, deci nu mai aflam vreodata ca am primit ceva de la vreuna dintre persoanele cu care purtam discutii in acel moment.

WhatsApp a abandonat aceasta functie fara sa ofere vreo explicatie cu privire la decizie, si asta e normal din moment ce nu a anuntat vreodata ca o are in proces de dezvoltare pentru lansare. In aceasta idee, nu vom afla vreodata motivul real din cauza caruia cei de la WhatsApp au decis sa renunte complet la dezvoltarea acestei functii, dar daca a fost luata aceasta decizie, cel mai probabil ea a fost gandita cu atentie de catre inginerii companiei.

WhatsApp pregateste totusi alte functii foarte bune pentru toti utilizatorii, asa ca nu putem decat sa asteptam ca ele sa fie lansate in mod oficial pentru toata lumea in saptamanile, si lunile, urmatoare.