Kaufland: Veste URIASA, Cati Bani Ofera GRATUIT Clientilor

Kaufland are o noua veste importanta pentru clientii din Romania, iata cati bani primesc gratuit clientii din toata tara in momentul de fata, si cum profiti.

Kaufland cursa

Kaufland are o nou veste foarte buna pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca are o noua gratuitate pe care o ofera pentru clientii sai din tara in momentul de fata. Cei de la Kaufland au anuntat ca ofera nu mai putin de 1500 de vouchere in mod gratuit pentru clientii din Romania, fiecare dintre ele avand valoarea de 150 de LEI, si poate fi folosit pentru cumparaturi in oricare dintre magazinele din tara ale lantului de hypermarket-uri.

Kaufland are sansa de a face 1500 de romani fericiti cu promotia de acum, iar cu 150 de LEI primiti gratuit de la companie puteti sa va cumparati destule produse de care sa va puteti folosi. Kaufland are in mod regulat campanii prin care le ofera clientilor din Romania vouchere de cumparaturi de diverse sume, avand deasemenea o promotie prin care ofera asa ceva inclusiv pentru feedback-ul pe care oamenii il dau in situatia in care cumpara ceva din magazine.

Kaufland: Veste URIASA, Cati Bani Ofera GRATUIT Clientilor

Kaufland ofera acum aceste vouchere de cumparaturi pentru cei care activeaza inclusiv versiunea digitala a cardului sau de fidelitate, unul care aduce foarte multe promotii pentru toata lumea. Kaufland ofera acest card pentru cei interesati sa beneficieze de oferte personalizate pentru produsele care au reduceri in magazine, dar si de multe alte oferte speciale pe care magazinul online le pune la dispozitia tuturor in momentul de fata in tara.

Încinge roțile ️🛒💨 la cumpărături și intră în cea mai tare cursă. 3,2,1, START! 🏁Detalii pe kaufland.ro/racing

Publicată de Kaufland Romania pe Miercuri, 12 august 2020

Kaufland ii inscrie in mod automat in concursul sau pe toti cei care aleg sa isi activeze cardul digital dupa ce-l iau pe cel fizic, deci in mod teoretic nu ar trebui sa mai faceti si altceva pentru a beneficia de tot. Kaufland vine cu aceasta promotie speciala intr-o perioada in care foarte multa lume are nevoie de vesti bune, dar si de vouchere de acest gen pentru a isi mai reduce din presiunea cheltuielilor, deci ar fi bine sa va faceti un card gratuit pentru magazin.

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, iar aceasta campanie speciala este doar una dintre cele care sunt derulate acum, inclusiv de catre alte lanturi similare.