Telefoanele Samsung: Vestea INCREDIBILA pentru Toti Clientii

Telefoanele Samsung au parte de o veste incredibila, iata ce ar trebui sa stie toti clientii care cumpara aceste modele de dispozitive acum.

Telefoanele Samsung actualizari

Telefoanele Samsung sunt cele mai bune din lumea Android, din foarte multe puncte de vedere, ceea ce foarte mula lume stie mai mult ca sigur, insa ceva ce vine ca o surpriza foarte buna are legatura cu grija pentru clienti. Mai exact, telefoanele Samsung sunt cele care primesc cele mai multe actualizari dintre toate telefoanele care ruleaza sistemul de operare Android, exceptand Pixel-urile, si asta este o veste grozava pentru cei care cumpara aceste tipuri de dispozitive de la coreeni.

Telefoanele Samsung beneficiau pana recent de actualizari ale sistemului de operare Android timp de 2 ani de zile dupa punerea in vanzare, insa acum totul a fost extins la 3 ani de zile. Conform expertilor din lumea telefon, telefoanele Samsung primesc si cele mai dese actualizari dintre toate cele care ruleaza Android, insa nu intotdeauna sunt si cele mai rapide oferite in raport cu restul telefoanelor care ruleaza acest sistem de operare acum.

Telefoanele Samsung: Vestea INCREDIBILA pentru Toti Clientii

Telefoanele Samsung pot beneficia de actualizari mai multe, mai dese, si pentru perioade mai lungi de timp, multumita faptului ca Samsung este o companie mare, cu resurse multe, care poate sustine un asemenea proces. Nu toti producatorii de telefoane au capacitatea de a face acelasi lucru in momentul de fata, astfel ca telefoanele Samsung au un mare avantaj in fata altor modele de telefoane de pe piata, iar clientii incep sa se uite tot mai mult la asta.

Telefoanele Samsung sunt foarte departe de iPhone in eea ce priveste actualizarile, cei de la Apple fiind mult mai implicati in acest tip de grija fata de clienti, ceea ce e perfect normal. Telefoanele Samsung sunt mai ieftine decat cele de la Apple, si avand in vedere ca Samsung nu dezvolta Android, e normal sa se orienteze dupa Google in ceea ce priveste actualizarile care sunt oferite pentru clientii care-i cumpara produsele in fiecare an, si asteapta update-uri constante.

Telefoanele Samsung vor merge din bine in mai bine cu noua politica Samsung de a oferi actualizari pentru perioade mai lungi de timp, iar asta poate ajuta la o crestere a vanzarilor.