WhatsApp: Functia MAJORA ce Ajunge pe si mai MULTE Telefoane

WhatsApp are o functie foarte importanta lansata deja, ea urmand a ajunge pe si mai multe telefoane din toata lumea, iata ce vom avea oferit.

WhatsApp bancar

WhatsApp a lansat o functie extrem de importanta pentru unii dintre utilizatorii sai din lumea intreaga, si foarte multi o folosesc cu si mai multa placere, iar asta pentru ca ea aduce si o schimbare foarte mare. Mai exact, cei de la WhatsApp au luat decizia de a lansa o platforma de transferri de bani prin intermediul aplicatiei, ea fiind denumita WhatsApp Pay, si fiind oferita deja in unele tari, chiar daca deocamdata doar in versiune de testare, un in una finala.

WhatsApp vrea totusi sa extinda disponibilitatea WhatsApp Pay in si mai multe tari de pe glob, iar aici vine vestea buna, pentru ca sunt luate in considerare multe tari dezvoltate. Desigur ca Romania deocamdata nu se afla printre ele, insa WhatsApp vrea sa ofere functia in mai multe tari europene, si va imaginati singuri care ar putea fi acestea, iar daca functia va ajunge in Romania, atunci n-o vom vedea chiar atat de curand, din pacate pentru noi.

WhatsApp: Functia MAJORA ce Ajunge pe si mai MULTE Telefoane

WhatsApp vrea ca aceasta functie pentru transferuri de bani sa fie folosita de cat mai multi dintre cei doua miliarte de oameni care sunt activi in platforma in momentul de fata. Dupa lansarile limitate din India si Brazilia, unde exista sute de milioane de utilizatori, acum compania vrea sa aduca sistemul si in tarile occidentale, dar desigur ca nu e un proces usor, care are nevoie si de aprobari de la bancile din tarile in care aplicatia ar trebui sa fie oferita oficial.

WhatsApp vrea sa ofere sistemul de transferuri de bani in SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Franta, Spania, Italia, si nu numai, insa pentru fiecare dintre ele e nevoie de colaborari cu bancile. WhatsApp nu a avut prea mult succes in Brazilia cu sistemul sau de transferuri de bani, in timp ce in India inca nu e permisa lansarea la scara larga, dar WhatsApp Pay este totusi folosit de destule persoane in a doua tara, acolo unde exista multe sisteme similare.

WhatsApp lucreaza la WhatsApp Pay de foarte multa vreme, si vrea sa lanseze global sistemul cat mai rapid, dar pentru ca nu exista un sistem bancar unic la nivel mondial, are probleme in a-si indeplini planurile.