Facebook va copia TikTok in aplicatia sa pentru Telefoane

facebook short videos tiktok

Facebook nu se multumeste cu copierea TikTok doar prin lansarea Instagram Reels, compania americana dorind deasemenea sa integreze unele functii si in aplicatia sa principala pentru telefoane si tablete, una fiind dezvaluita in mod oficial.

Facebook testeaza in aplicatia sa principala o functie care le va permite oamenilor sa publice clipuri video de scurta durata, ca in TikTok, iar deocamdata acest sistem nou este testat doar in India de catre americani.

Facebook a creat si o sectiune dedicata in News Feed pentru aceste clipuri video scurte, care au denumirea “Short Videos” deocamdata, iar in acea sectiune exista si un buton special pentru a crea continut pe care sa-l vada toti utilizatorii.

“Încercăm mereu noi instrumente creative, astfel încât să putem afla cum vor oamenii să se exprime. Videoclipurile în format scurt sunt extrem de populare și ne uităm la noi modalități de a oferi această experiență pentru ca oamenii să se conecteze, să creeze și să partajeze pe Facebook.”

facebook short videos tiktok clona

Facebook va lansa aceasta functie noua cand ea va fi suficient de bine pregatita pentru a fi pusa in distributie, desi nimeni nu stie cand s-ar putea intampla asta.