BCR Romania: Anunt de ULTIMA ORA, PROBLEME pentru Clienti

BCR Romania are un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce s-a intamplat, si cat de mult conteaza pentru toata lumea.

BCR Romania nefolosit

BCR Romania este una dintre cele mai mari banci din Romania, iar pentru clientii sai din toata tara are o varietate de servicii de care acestia se pot folosi in viata de zi cu zi. Ei bine, in cursul zilei de ieri unul dintre cele mai importante servicii pe care BCR Romania le ofera, George, a devenit indisponibil pentru toata lumea in versiunea web, banca facand o serie de anunturi cu privire la ceea ce s-a intamplat cu sstemul sau online.

BCR Romania a reusit ieri sa rezolve situatia, insa le-a cerut clientilor sa ii spuna daca exista probleme in ceea ce priveste folosirea platformei web pentru orice fel de operatiuni. Acum daca va intrebati de unde a pornit totul, ei bine acum doua zile cei de la BCR Romania au efectuat o serie de lucrari de mentenanta la sistemele lor de internet banking, ele fiind facute in miez de noapte pentru ca functionalitatea sa nu fie in vreun fel afectata.

BCR Romania: Anunt de ULTIMA ORA, PROBLEME pentru Clienti

BCR Romania nu a spus daca exista vreo legatura intre lucrarile de mentenanta facute cu o zi inainte pentru sisteme sale, si ceea ce s-a intamplat acum, dar nu e exclus acest lucru. Din moment ce problemele au aparut la doar cateva ore dupa ce s-au facut lucrarile de mentenanta, e foarte posibil ca de acolo sa fi pornit toate problemele pentru clientii bancii, insa e clar ca nu vom afla prea curand ce s-a intamplat cu adevarat in final.

Mulțumim pentru răbdare, încurajări și vorbe bune! ❤️George este din nou online, atât în aplicație, cât și în varianta…

Publicată de BCR pe Vineri, 14 august 2020

BCR Romania spune ca lucrurile au fost readuse la normal pentru clienti, insa daca mai intampinati probleme in folosirea serviciilor pe care banca ni le pune la dispozitie, atunci stiti ce se intampla. Din pacate nici nu prea veti avea ce sa faceti pentru ca lucrurile sa revina la normal, iar ast apentru ca orice fel de probleme ar aparea, din acest punct de vedere, doar cei de la banca le vor putea rezolva pentru clientii din intreaga tara, si nimeni altcineva.

BCR Romania nu are in mod frecvent probleme cu infrastructura sa de internet banking, asa ca orice fel de situatie de acest gen este ceva neobisnuit, dar care se rezolva rapid.