Netflix: Anuntul pentru Romani, ce SURPRIZE sunt Dezvaluite

Netflix a publicat un anunt foarte important pentru Romani, iata ce surprize foarte mari a dezvaluit, si cat conteaza pentru abonatii din tara.

Netflix dezvaluit

Netflix vine cu noi surprize pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca inca mai are ce sa ne ofere, si de ce sa nu ne bucuram de surprizele bune care vinde  la platforma. Astazi vorbim despre noua gazeta de filme si seriale pe care cei de la Netflix au publicat-o pentru abonatii din toata Romania, ea prezentand filmele si serialele pe care le avem disponibile in cadrul platformei chiar din cursul saptamanii, sau pe care le vom avea.

Netflix a anuntat in primul rand ca zilele trecute au inceput sa fie disponibile in cadrul platformei sale sezonul al patrulea din serialul 3%, dar si noul sezon al serialului Dirty John. Mai mult decat atat, El robo del sigli, Fearless, sezonul 2 al Glow Up, Octonauts & the Caves of Sac Actun, Project Power, si Teenage Bounty Hunters au fost lansate deasemenea zilele acestea, deci daca aveati nevoie de ceva de la Netflix cu care sa va ocupati timpul, ei bine, iata ca aveti.

Netflix: Anuntul pentru Romani, ce SURPRIZE sunt Dezvaluite

Neflix spune ca pe 26 va fi lansat filmul Rising Phoenix, pe 28 august All Together Now, pe 4 septembrie Away, iar pe 21 octombrie va fi oferita si pelicula cu denumirea Rebecca. Game On: A comedy Crossover Event, sezonul 5 din Greenleaf si (Un)Well sunt totusi disponibile deasemenea chiar din momentul de fata in platforma celor de la Netflix, iar aici se incheie informatiile bune care au venit de la platforma pentru beneficiul tuturor clientilor romani.

netflix gazeta 14 august

Netflix inca mai are foarte multe filme si seriale pe care sa le lanseze in urmatoarele saptamani, dar la un moment dat va ramane fara titluri noi, pandemia de Coronavirus oprindu-i multe productii. E inevitabil ca Netflix sa ajunga la un final in ceea ce priveste creatiile noi, astfel ca e foarte posibil sa vedem mai multe titluri licentiate, decat noi, in cadrul platformei de streaming video la cerere in cusul urmatoarelor luni de zile in Romania.

Netflix mai are, separat de aceste surprize, inca altele cateva pe care le va oferi in saptamanile urmatoare in Romania, astfel ca vi le voi dezvalui pe masura ce ele devin disponibile.