DIGI Romania: Anunt IMPORTANT, Cererea pentru TOTI Clientii

DIGI Romania are un anunt important pentru toti clientii sai din Romania, iata cererea care a fost facuta pentru toti, si cat de importanta este.

DIGI Romania automat

DIGI Romania are un anunt important pentru toti clientii sai din Romania, si vine cu o cerere de care toata lumea ar trebui sa stie, mesajul transmis de catre grupul de telecomunicatii fiind unul de interes. Cei de la DIGI Romania le cer clientil or din toata tara sa isi activeze metoda de plata automata pentru conturile lor, iar asta in ideea de a avea platile pentru facturi facute in mod automat si a scapa efectiv de grija platii in fiecare luna pentru servicii.

DIGI Romania a anuntat acum ceva timp un parteneriat pe care l-a incheiat cu cei de la Raiffeisen Bank, in baza acestuia permitandu-le clientilor sa activeze plata automata pentru facturi. Acum DIGI Romania vine cu exact acelasi serviciu in atentia tuturor clientilor sai, iar asta pentru ca tot prin intermediul celor de la Raiffeisen Bank vrea sa le ofere clientilor posibilitatea de a isi activa plata automata a facturilor pe care le primesc lunar de la companie.

DIGI Romania: Anunt IMPORTANT, Cererea pentru TOTI Clientii

DIGI Romania vine cu aceasta cerere pentru a-i ajuta pe clienti, dar in realitate unele banci au deja sisteme de acest gen implementate pentru clientii care sunt dornici sa aiba o viata mai usoara. Plata automata pentru facturi este un sistem pe care multi clienti il activeaza, in special pentru facturile fixe care vin lunar de la unele companii, iar cum DIGI Romania are preturile doar in LEI, facturile nu se schimba lunar, deci pot fi platite automat.

Pleci în vacanță fără grija facturilor. 🧾🧾Activează plata recurentă, iar factura Digi se plătește automat. Vezi mai multe detalii aici: https://bit.ly/modalitati-plata

Publicată de DIGI Romania pe Sâmbătă, 15 august 2020

DIGI Romania este singurul mare operator de telecomunicatii care este corect, din acest punct de vedere, cu ai sai clienti, si afiseaza preturile pentru servicii doar in LEI, nu in euro. Asta inseamna ca in fiecare luna clientii platesc exact acelasi pret pentru serviciile de care beneficiaza, deci nu trebuie sa se gandeasca la faptul ca sunt obligati sa plateasca preturi diferite pentru servicii, iar pentru asta DIGI Romania merita laudata din plin.

DIGI Romania va ofera in mesajul de mai sus inclusiv pagina dedicata in care puteti afla informatii cu privire la activarea sistemului de plata automata pentru facturi, asa ca aveti totul la indemana pentru a face rapid platile.