TikTok: Decizia neasteptata anuntata pentru aplicatie

TikTok vanzare 90 zile

TikTok, una dintre cele mai mari retele de socializare video din lume, are parte de un anunt foate important in acest moment, unul care ar putea marca felul in care compania va evolua in viitorul nu foarte indepartat.

TikTok este detinuta de catre o companie chinezeasca, iar Donald Trump o obliga sa-si vanda reteaua de socializare in 45 de zile, de acum vreo saptamana, insa acest termen a fost extins la 90 de zile in cursul zilei de ieri.

TikTok trebuie sa fie vanduta pana cand cele 90 de zile se implinesc, iar cei de la Microsoft par sa aiba prima sansa de a cumpara reteaua de socializare, deci vorbim despre o veste destul de interesanta pentru utilizatorii acesteia.

TikTok ar trebui sa stearga toate datele clientilor din SUA, foarte multi la numar, daca in cele 90 de zile nu va fi vanduta de catre compania mama, ceea ce desigur ca nu se va intampla atat timp cat datele vor ramane in China.

TikTok este vazuta de catre Donald Trump ca o amenintare la adresa SUA, insa in realitate este o amenintare pentru Facebook, pe care presedintele Americii vrea sa o tina fericta, chiar daca asta inseamna un nou atac impotriva Chinei.