Orange: SURPRIZA, ce Telefoane Ofera GRATUIT pentru Clienti

Orange are o surpriza foarte mare pentru clientii din toata Romania, iata ce modele de telefoane ofera gratuit pentru clientii din toata tara acum.

Orange inscriere

Orange are o surpriza uriasa pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit telefoane celor care sunt interesati sa profite de acest lucru, si sa le obtina. Mai exact, cei de la Orange au o noua campanie promotionala prin care le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga, prin aceasta pagina, telefoane Huawei doar daca se inscriu la newsletter pentru a primi oferte promotionale, casuta de inscriere fiind in partea inferioara a paginii.

Orange are aceasta promotie valabila de ceva vreme pentru toti clientii sai din Romania, iar daca pana in momentul de fata nu ati profitat de ea, atunci poate ca ar fi cazul sa o faceti, cat promotia inca mai este disponibila. Vorbim despre o oferta excelenta pe care cei de la Orange o ofera pentru toti clientii, una care aduce gratuit pentru cei norocosi telefoanele Huawei P20 si Huawei Mate 20 Pro, doua modele care inca sunt destul de bune, dar si de cautate.

Orange: SURPRIZA, ce Telefoane Ofera GRATUIT pentru Clienti

Orange permite inscrierea la concursul sau prin simpla completare a formularului prin care va inregistrati adresa de email la newsletter, si eventual confirmarea inregistrarii facuta de catre voi. Procesul in sine dureaza doar cateva secunde, iar la final sunteti inscrisi intr-un concurs care va aduce un premiu la care cel mai probabil nu sperati de la Orange, insa operatorul vrea sa aba tot mai multi clienti fericiti, deci incearca sa ii bucure cu concursuri de acest gen.

Orange are mai multe concursuri in plin proces de desfasurare in momentul de fata, iar in fiecare dintre ele exista cate ceva bun pentru toti clientii sai din Romania. De la telefoane mobile, si pana la diverse bonusuri pe care clientii de la Orange le pot primi gratuit, operatorul are cate ceva pentru fiecare, astfel ca va puteti uita si la celelalte surprize care sunt listate in momentul de fata de catre operatorul de telecomunicatii pentru toata lumea in website-ul sau.

Orange are toate promotiile listate in pagini separate din website, asa ca trebuie sa va uitati atent peste tot pentru a descoperi toate detaliile promotiilor existente.