Telefoanele Huawei: Ce se Intampla cu Modelele din Romania ?

Telefoanele Huawei trec printr-o situatie complicata in momentul de fata, iar foarte multi romani incep sa se intrebe ce se va intampla cu cele din tara.

Telefoanele Huawei intrebare

Telefoanele Huawei sunt vandute in cantitati mari inclusiv in Romania, compania chinezeasca bucurandu-se de foarte multi clienti inclusiv in tara noastra, ceea ce nu e de mirare din moment ce preturile lor sunt mici. Cei de la Huawei se tot lauda de ceva vreme cu faptul ca telefoanele Huawei vandute in Romania continua sa creasca in vanzari, insa unii se intreaba ce se va intampla cu ele daca statul roman va decide sa interzica echipamentele 5G ale chinezilor.

Telefoanele Huawei nu vor fi afectate de legea care este in momentul de fata in plin proces de dezbate publica, iar asta pentru ca ea nu vizeaza aceste tipuri de produse, ci echipamentele de telecomunicatii. Asta inseamna ca indiferent ce va dori sa faca compania chinezeasca cu echipamentele 5G, in ceea ce priveste telefoanele Huawei nu vor exista schimbari din vreun punct de vedere, ceea ce pana la urma este o veste foarte buna pentru toti clientii.

Telefoanele Huawei: Ce se Intampla cu Modelele din Romania ?

Telefoanele Huawei vor ramane in continuare in vanzare la magazinele din toata tara, ceea ce ne va permite sa cumparam orice ne dorim fara probleme, si sa folosin in acelasi context. Desigur ca telefoanele Huawei vor ramane in continuare fara aplicatiile si serviciile Google, acest lucru ramanand neschimbat pentru ca decizia privind modificarea aceasta sta la compania Google, si nu la autoritatile din Romania, deci Trump trebuie sa se razgandeasca.

Telefoanele Huawei au fost afectate de sanctiunile din SUA doar in SUA, acolo unde Donald Trump s-a suparat atat de tare incat a interzis inclusiv vanzarile terminalelor mobile pe teritoriul tarii. In Romania telefoanele Huawei vor ramane la vanzare in continuare, asa cum se intampla peste tot in Europa, de altfel, deci nu trebuie sa va faceti griji, mai ales ca modelele deja vandute nu vor fi deasemenea efectate in vreun fel de interzicerea echipamentelor 5G.

Telefoanele Huawei sunt unele dintre cele mai bune de pe piata, dar cu aplicatiile si serviciile celor de la Google ar fi fost exact ceea ce aveau nevoie consumatorii din Romania, si nu numai.