GTA 6: Noua Veste foarte PROASTA pentru Toti Fanii Jocului

GTA 6 are iar parte de o veste foarte proasta, asta dupa ce am aflat deja fara dubiu faptul ca titlul nu va fi lansat chiar atat de devreme precum se astepta foarte multa lume, ci vom avea o perioada mai lunga de asteptare fata de ceea ce speram.

GTA 6 va fi lansat de catre cei de la Rockstar Games in 2022, dar vestea proasta de astazi este ca Sony ar vrea ca jocul sa fie oferit exclusiv pentru PS5 in momentul in care va incepe distributia pentru el, deci multa lume nu-l va putea juca initial.

GTA 6 ar aduce pentru Rockstar Games aproximativ 750 de milioane de dolari de la Sony pentru exclusivitate o cifra uriasa care le-ar asigura americanilor o venituri consistente pentru a ignora vanzarile generate de catre distributia pe alte platforme, precum XBOX, sau PC-urile.

GTA 6 este asteptat de foarte multa lume, si mai mult ca sigur va genera vanzari bune pentru Rockstar Games, in special in platforma online, deci 750 de milioane de dolari nu e o suma care sa nu fie departe de ceea ce ar putea genera jocul in cateva luni de disponibilitate pe multiple platforme.

GTA 6 este extrem de asteptat de oameni, iar o distributie larga le-ar putea aduce celor de la Rockstar Games chiar mai multi bani decat atat, insa ramane de vazut in final care vor fi calculele facute de catre compania americana pentru lansarea titlului.