Vodafone: Mesajul pentru TOTI Romanii, ce ne Ofera GRATUIT

Vodafone are un mesaj important pentru toti romanii, iata ce ne ofera gratuit chiar acum, si cum putem profita de surpriza venita de la operator.

Vodafone spectacole

Vodafone are un mesaj pentru toti romanii, operatorul de telecomunicatii oferind gratuit ceva de care se poate bucura toata lumea, si nu e tocmai de trecut cu vederea. Mai exact, Vodafone are o sectiune speciala din website-ul sau in care le ofera romanilor posibilitatea de a-i urmari pe unii dintre cei mai populari artisti din Romania in cadrul unor concerte sustinute pentru toata lumea, si puteti vedea mai jos cum ajungeti rapid la acea sectiune.

Vodafone spune ca in cadrul website-ului sau exista ore intregi de concerte care au fost sustinute de catre artisti precum Loredana, The Mono Jacks, Spike, Byron, dar si multi altii. Vodafone listeaza fiecare concert in parte cu durata pentru urarire, astfel ca va puteti da singuri seama cat urmeaza sa aveti posibiltatea de a va vedea artistul favorit, chiar daca in lumea reala din pacate inca nu puteti face acest lucru pentru ca masurile deprotectie impotriva Coronavirus inca nu permit organizarea de concerte cu public numeros.

Vodafone: Mesajul pentru TOTI Romanii, ce ne Ofera GRATUIT

Vodafone ofera pentru vizualizare doar concerte care au fost inregistrate in trecut de catre artisti, si vorbim despre unele care au fost realizate pana la inceputul lunii iulie. Vodafone nu a mai sustinut artistii in a face alte concerte dupa acea perioada, astfel ca din pacate nu avem parte de ceva mai noi, si e posibil nici sa nu avem in perioada urmatoare, asa ca ramanem doar cu ceea ce avem disponibil pana in momentul de fata de la operator.

Byron, Loredana, Spike, The Mono Jacks. Ți-e dor de un festival cu un așa line-up? Pe…

Publicată de Vodafone Romania pe Sâmbătă, 15 august 2020

Vodafone a sustinut pentru o perioada de timp o serie de artisti care au creat continut special pentru pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook, insa lucrurile s-au terminat in iulie, si nu vor mai reveni. Vodafone le-a oferit romanilor foarte mult divertisment in acea perioada, si e posibil sa reinceapa sa o faca prin toamna, dar deocamdata nu exista vreun anunt de la operator ca ar avea vreo intentie sa faca acest lucru prea curand.

Vodafone a bucurat foarte multi romani cu sustinerea pe care a oferit-o pentru concertele sale, si n-ar strica sa mai vedem altele noi finantate de catre grupul de telecomunicatii.