LIDL Romania: Anunt pentru Clienti, SCHIMBAREA din Magazine

LIDL Romania a facut un anunt important pentru clientii sai din toata tara, iata ce schimbare mare a facut pentru magazine, si ce vei gasi de acum.

LIDL Romania regiuni

LIDL Romania are un nou anunt important pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca face o mare schimbare in toate magazinele din tara, una de care ar trebui sa stii daca vrei sa cumperi ceva de la companie. Mai exact, maine urmeaza sa inceapa o noua campanie cu produse noi pe care cei de la LIDL Romania o vor desfasura in tara noastra, iar dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, vorbim despre ceva numit “Saptamana Regiunilor”.

LIDL Romania aduce in toate magazinele din Romania produse din diverse regiuni ale tarii, produse care ar trebui sa aduca mai multa diversitate pentru clientii dornici sa se bucure de noi motive sa-si faca cumparaturile la companie. In toate magazinele lantului de supermarket-uri din tara va fi lansata aceasta campanie numita “Saptamana Regiunilor”, cei de la LIDL Romania oferind produse regionale care aduc mai multa diversitate in oferta sa.

LIDL Romania: Anunt pentru Clienti, SCHIMBAREA din Magazine

LIDL Romania saptamana regiuni

LIDL Romania surprinde cu decizia de a aduce o asemenea varietate de noi produse romanesti pentru clientii din toata tara, iar “Saptamana regiunilor” ar trebui sa ne poarte prin lumea delicateselor romanesti. De la vinuri si pana la alte produse alimentare, cei de la LIDL Romania vor avea suficient de multe produse din tara noastra incat sa avem de unde alege orice ne este pe plac pentru a gusta cate ceva si din alte regiuni ale tarii noastre in perioada urmatoare.

LIDL Romania stie foarte bine cat de dornici sunt romanii sa incerce produse noi in baza diversitatii care exista in tara noastra, si nu toate lanturile de supermarket-uri, sau hypermarket-uri, au surprize atat de bune pentru noi. Vorbim despre o varietate destul de mare de produse grozave pe care nu ar trebui sa le ratam cat sunt in magazinele LIDL Romania, iar asta pentru ca e posibil sa nu le mai vedem prea curand in vreo alta oferta disponibila in tara noastra.

LIDL Romania va avea aceste produse noi incepand cu data de 17 august, insa ele vor fi disponibile doar pentru o saptamana de zile, astfel ca nu aveti prea mult timp la dispozitie pentru a profita de aceste promotii bune.