BANCA Transilvania: Multi Clienti NU STIU ce Primesc GRATUIT

BANCA Transilvania le ofera gratuit clientilor din Romania ceva ce foarte multi nici nu stiau ca primesc in mod gratuit chiar acum, iata cum profiti.

BANCA Transilvania social

BANCA Transilvania este una dintre bancile din Romania care are o varietate foarte mare de servicii pentru clientii sai din toata tara, iar asta in conditiile in care exista si foarte multi oameni dornici sa expreimenteze tehnologii noi. BANCA Transilvania a lansat atat de multe servicii de ultima generatie pentru clientii sai, incat multi nici nu stiu de ce anume se pot bucura in momentul in care au nevoie de anumite informatii de la banca, dar exista si ajutor pentru asta.

BANCA Transilvania ofera pentru clienti posibilitatea de a afla informatii despre unele dintre conturi direct prin Facebook Messenger, Skype, sau telefon multumita unui serviciu care o are in centru pe Livia. BANCA Transilvania are un robot inteligent pe care clientii din Romania il pot folosi pentru a afla prin telefon IBAN-ul conturilor curente, cati bani au in conturile respective, dar si sumele pe care trebie sa le plateasca pentru imprumuturile de pe cardurile de credit.

BANCA Transilvania: Multi Clienti NU STIU ce Primesc GRATUIT

BANCA Transilvania ofera inclusiv posibilitatea de a cere prin Facebook Messenger, sau Skype, informatii de la Livia, iar in aceasta situatie oamnii pot afla tot IBAN-ul conturilor curente, si cati bani au in respectivele conturi. Livia ii ajuta deasemenea pe oameni cu informatii despre platile imprumutilor de pe carduri, detalii despre rate, dobanzi, comisioane pentru credite, popriri, cursul valutar disponibil, sau numarul de puncte de loialitate de pe cardurile STAR.

BANCA Transilvania are prin Livia un serviciu foarte interesant care le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de un serviciu care nu este disponibil chiar la orice banci. Partea mai interesanta este ca BANCA Transilvania ofera totul inclusiv prin Facebook Messenger, sau Skype, ceva ce nu prea vedem la alte institutii financiare din Romania, deci clientii au disponibil ceva special de care se pot folosi chiar in momentul de fata in Romania.

BANCA Transilvania are informatii detaliate cu privire la acest serviciu disponibile in website-ul sau, asa ca va puteti uita acolo pentru a afla toate detaliile importante chiar acum.