Telekom: Anuntul OFICIAL, ce a LANSAT pentru TOTI Clientii

Telekom a facut un anunt oficial important pentru toti clientii din Romania, iata ce a lansat grupul de telecomunicatii pentru toata lumea deja.

Telekom imbunatatiri

Telekom a facut astazi un anunt oficial foarte important pentru toti clientii sai din Romania, grupul de telecomunicatii indeplinind intr-un final unele dintre marile cerinte ale clientilor. Mai exact, cei de la Telekom au luat decizia de a lansa o noua versiune a aplicatiei MyAccount pentru telefoanele mobile, aceasta fiind oferita incepand de acum pentru utilizatorii care folosesc telefoane iPhone si Android pentru a se conecta la conturile din platforma.

Telekom spune ca aplicatia este mai rapida, are o interfata imbunatatita, si beneficiaza de o serie de functii noi, dar mai important, aduce unele noutati in baza cererilor venite de la clienti. Telekom spune ca versiunea aceasta a aplicatiei vine cu o interfata noua pentru utilizatori, ceva ce este o veste foarte buna, iar asta pentru ca ar trebui sa ne bucuram inclusiv de o experienta mai buna in ceea ce priveste folosirea sa obisnuita de catre noi.

Telekom: Anuntul OFICIAL, ce a LANSAT pentru TOTI Clientii

Telekom spune ca exista si functionalitati noi in aplicatie, dar nu ofera prea multe detalii din acest punct de vedere, nici macar in pagina in care are un concurs deschis pentru clientii sai. Telekom ofera o varietate de premii pentru cei care aleg sa profite de noutatile pe care le aduce aplicatia sa in versiunea actualizata disponibila pentru iPhone si Android, ideea din spatele acestei actualizari fiind de a oferi doar cea mai buna experienta posibila pentru clienti.

Ai văzut? 👀 Aplicația mobilă MyAccount are un look nou și mai multeputeri ca până acum. 🎉 Ne-ai spus că îți dorești să…

Publicată de Telekom Romania pe Sâmbătă, 15 august 2020

Telekom spune ca a luat in considerare si cererile clientilor in ceea ce priveste noutatile care sunt oferite pentru aplicatia dedicata telefoanelor mobile, insa desigur ca aici totul depinde de utilizatori. Ei vor decide in final daca noua interfata e suficient de buna, si daca ea acopera nevoile pe care ei le au, sau nu, insa puteti sa o incercati, si in schimb veti avea ocazia de a castiga unul dintre premiile care sunt oferite de catre grupul de telecomunicatii.

Telekom distribuie aplicatia prin App Store si Google Play Store chiar in acest moment, asa ca ar fi bine sa o instalati, si sa o incercati pe telefoanele voastre chiar in acest moment.