WhatsApp: ATENTIE! Telefoanele Lovite de o GRAVA Problema

WhatsApp are o problema foarte grava pentru telefoane, si milioane peste milioane de utilizatori sunt afectati, iata de ce se plang acestia acum.

WhatsApp caractere

WhatsApp are o problema foarte grava pentru telefoanele mobile dezvaluita in momentul de fata pentru milioane peste milioane de utilizatori din intreaga lume, si e ceva de care toata lumea ar trebui sa stie. Mai exact, aplicatia WhatsApp este vulnerabila la atacuri cu mesaje text, adica unii utilizatori folosesc anumite tipuri de mesaje text pentru a bloca aplicatia din telefoanele utilizatorilor, si in unele tari problema este una foarte serioasa.

WhatsApp are un anumit set de caractere pe care le recunoaste, iar anumite combinatii de-ale lor, inclusiv cu unele caractere lipsa, pot genera o blocare si inchidere subita a aplicatiei. Problemele de acest gen nu sunt noi, unele aparand chiar in aplicatiile native din anumite telefoane, si generand blocarea completa a acestora, insa in cazul WhatsApp nu este vorba despre asa ceva, doar aplicatia fiind blocata, fara ca telefonul sa fie afectat in vreun fel.

WhatsApp: ATENTIE! Telefoanele Lovite de o GRAVA Problema

WhatsApp nu are protectie impotriva unor probleme de acest gen, asa cum se intampla in cazul aplicatiilor terte care permit accesarea platformei, iar asta e problema cea mai mare, pana la urma. Cei de la WhatsApp nu s-au gandit la rezolvarea situatiei pentru a ii proteja pe utilizatori in legatura cu problemele de acest gen, oamenii neputand sa opreasca primirea de mesaje de acest gen, ci doar trezindu-se cu aplicatiile blocate din cauza lor.

WhatsApp ar putea sa gaseasca foarte usor solutii pentru probleme de acest gen, daca ar dori sa faca acest lucru, dar din pacate deocamdata compania nu isi bate capul cu asemenea situatii. E posibil ca WhatsApp sa fie nevoita sa ofere protectie impotriva unor atacuri de acest gen dupa ce suficient de multa lume se va plange de ele, dar desigur ca e nevoie de un numar foarte mare de persoane care sa vina cu plangeri de acest gen pentru ca lucrurile sa se imbunatateasca.

WhatsApp ar trebui sa aiba mai multe tipuri de protectii implementate pentru utilizatorii din lumea intreaga, dar pentru ca asta sa se intample e nevoie de implicare pentru a face ceva bun pentru utilizatori.