DACIA Logan: CAND va fi Prezentata OFICIAL si Apoi Lansata ?

DACIA Logan este asteptata pentru lansare in cea de-a treia versiune de catre foarte multa lume, iata cand va fi prezentata, si cand va ajunge la clienti.

DACIA Logan reprezentante

DACIA Logan este unul dintre cele mai importante modele de masini pe care DACIA le-a lansat vreodata pe piata, iar pentru clientii din Europa va fi lansat un model nou in cursul urmatorului an. DACIA Logan 3 este masina pe care o asteapta foarte multi oameni “cu sufletul la gura”, iar asta pentru ca vorbim despre un upgrade urias pentru seria de automobile ale producatorului roman, si asta in conditiile in care in unele piete europene interesul vis-a-vis de actuala versiune a scazut.

DACIA Logan va fi lansata in cea de-a treia versiune in 2021, acest lucru fiind spus in repetate randuri de catre presa din Franta, care are informatii din interior cu privire la planurile companiei. Prezentarea celei de-a treia versiuni a DACIA Logan va avea totusi loc in cadrul salonului auto de la Paris, acesta urmand a avea loc in toamna acestui an, in prima parte a lunii octombrie din acest an, sau cel putin asta spun zvonurile aparute pana in momentul de fata.

DACIA Logan: CAND va fi Prezentata OFICIAL si Apoi Lansata ?

DACIA Logan in a treia versiune va fi prezentata in octombrie fie in cadrul unui eveniment care va avea loc online, sau chiar in locatia in care a avut loc pana acum salonul auto din Paris in ultimii ani. Nimeni nu stie foarte clar ce se va intampla exact, insa ca si in cazul modelului Spring, e clar ca noua DACIA Logan va fi prezentata in toamna, chiar daca asta se va intampla doar online, deci indiferent de situatie, lucrurile vor merge inainte, chiar daca totul va fi facut numai online.

DACIA Logan 3 va fi prezentata in octombrie 2020, insa lansarea in reprezentante va avea loc in prima parte a anului 2021, asa cum s-a intamplat si cu alte modele din trecut. E posibil sa vorbim de ianuarie ca luna in care versiunea a treia a DACIA Logan sa ajunga efectiv in reprezentante, sau la clienti, dar unele detalii vor fi mai mult ca sigur anuntate de catre cei de la DACIA la salonul auto de la Paris, sau la cateva luni dupa respectivul eveniment.

DACIA Logan va avea in cea de-a treia versiune foarte multe schimbari implementate de catre cei de la DACIA, astfel ca de aici vine si foarte marele interes pe care oamenii il au.