Vodafone: Anuntul URIAS, ce Primesc GRATUIT acum Clientii

Vodafone a facut un anunt urias cu privire la o noua gratuitate pe care o primesc ai sai clienti din Romania, iata cum poti profita de ea acum.

Vodafone tdc

Vodafone are iar o surpriza foarte mare pentru clientii din toata Romania, si asta cu o noua gratuitate de care toata lumea ar trebui sa stie in momentul de fata pentru ca este ceva de mare interes. Mai exact, cei de la Vodafone si-au anuntat clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca le ofera posibilitatea de a castiga doua tablete daca sunt clienti ai serviciilor de televiziune, aceasta fiind conditia pentru a participa la acest concurs nou.

Vodafone a lansat acest concurs pentru postul de televiziune TDC, acolo unde urmaza sa inceapa un nou sezon din serialul “Razbunare pe tocuri”, iar cu aceasta ocazie ofera cele doua tablete gratuit pentru clienti. Cei de la Vodafone le cer clientilor din Romania sa mentioneze pe Facebook doi prieteni cu care ar vrea sa urmareasca acest serial, aceasta actiune inscriindu-i in mod automat in tragerea la sorti pentru castigarea tabletelor.

Vodafone: Anuntul URIAS, ce Primesc GRATUIT acum Clientii

Vodafone nu e la primul concurs de acest gen pentru clientii sai din Romania, cateva fiind deasemenea inca deschise, dar cu premii mult mai mari decat cele de acum. Cei de la Vodafone au lansat un concurs special pentru posturile de televiziune Look, in acel caz fiind vorba despre un televizor care este oferit in mod gratuit de catre operator pentru clientii care au si extraoptiunea Look 4K activa pentru a vedea continutul, deci exista multiple motive sa participati la ele.

#CONCURS: Se apropie un nou episod din “Răzbunare pe tocuri” pe canalul TDC. Urmărește jocurile de putere făcute de 4…

Publicată de Vodafone Romania pe Luni, 17 august 2020

Vodafone are acest concurs deschis prin intermediul paginii sale de pe reteaua de socializare Facebook, deci trebuie sa va inscrieti acolo pentru a fi luati in considerare pentru premiu. Inclusiv mentionarea prietenilor trebuie facuta din postarea pe care a facut-o operatorul, asa ca trebuie sa fiti atenti si sa respectati conditiile de participare pentru a fi siguri ca nu ratati ocazia de a castiga una dintre tabletele care sunt oferite de catre companie.

Vodafone are acest concurs deschis pana pe data de 24 august, deci mai aveti cateva zile la dispozitie pentru a participa si a incerca sa castigati una dintre tabletele care sunt disponibile.