WhatsApp: Anuntul UIMITOR Privind MILIARDELE de Telefoane

WhatsApp este in centrul unui anunt uimitor cu privire la miliardele de telefoane care sunt active in platforma, iata ce se ntampla cu toata lumea.

WhatsApp schimburi

WhatsApp este ca mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, cu peste 2 miliarde de utilizatori in intreaga lume, iar asta inseamna ca exista si foarte multa activitate in randul oamenilor. Conform unor noi informatii cu privire la ceea ce se intampla in cadrul retelei de mesagerie, cele 2 miliarde de utilizatori au trimis in 2019 cate 42 de milioane de mesaje in fiecare minut in cadrul platformei, o cifra uluitoare din toate punctele de vedere, pentru ea.

WhatsApp genereaza activitate extrem de mare, utilizatorii sai folosind in numar foarte mare functiile care sunt disponibile pentru toata lumea, iar asta in conditiile in care sunt si foarte multi. 42 de milioane de mesaje trimise in fiecare minut este o cifra uluitoare pentru WhatsApp, iar asta daca ne si gandim la faptul ca in cazul Facebook este vorba despre 157.000 de mesaje trimise de catre oameni, fara a calcula aici si postarile publicate in reteaua sa.

WhatsApp: Anuntul UIMITOR Privind MILIARDELE de Telefoane

WhatsApp schimburi mesaje

WhatsApp inregistreaza aceasta cifra impresionanta pentru ca este folosita in numar foarte mare de catre cei 2 miliarde de utilizatori, care trimit si foarte multe poze in fiecare minut. Cifrele sunt mai mult ca sigur tot de ordinul milioanelor, iar asta pentru ca oamenii se exprima, mai nou, inclusiv prin poze in loc de texte, iar WhatsApp ofera fix ceea ce au nevoie utilizatorii pentru a se exprima fix asa cum vor ei, atunci cand simt nevoia sa faca aceste lucruri.

WhatsApp anunta in fiecare an recorduri de mesaje, poze, clipuri video trimise prin platforma sa, in special in perioada sarbatorilor de iarna, cand lumea interactioneaza foarte mult. WhatsApp se lauda cu toate aceste lucruri si pe buna dreptate, iar asta pentru ca extrem de putine platforme inregistreaza o activitate atat de mare precum in cazul sau, deci de fiecare data cand sunt anuntate recorduri, ele sunt si foarte greu de egalat, sau depasit, chiar si de catre Facebook.

WhatsApp va continua sa fie principala metoda de comunicare a oamenilor, iar asta pentru ca alternativele nu sunt la fel de populare, ci e improbabil sa ajunga vreodata la un nivel de acest gen.