BANCA Transilvania: SURPRIZA Uriasa, Ce au GRATUIT Clientii

BANCA Transilvania isi uimeste iar clientii cu o surpriza foarte mare anuntata pentru toti, iata ce ofera acum gratuit, si cum poti profita de tot.

BANCA Transilvania invatare

BANCA Transilvania a anuntat o noua surpriza foarte mare pentru toti clientii sai din Romania care sunt interesati sa se bucure de o gratuitate care le este oferita in momentul de fata. Incepand de astazi cei de la BANCA Transilvania au un nou concurs pentru clientii care folosesc aplicatia BT Pay, iar prin intermediul ei romanii pot castiga unul dintre cele 5 kituri Neo care au fost create special pentru a promova serviciul special pe care institutia financiara il are.

BANCA Transilvania a lansat NeoBT ca o solutie digitala, bazata pe inteligenta artificiala, pentru a-i ajuta pe clientii din Romania sa se bucure de ajutor financiar cu recomandari bazate pe obiceiurile lor. NeoBT este un asistent financiar inteligent pe care BANCA Transilvania il testeaza in acest moment cu un numar, deocamdata, redus de clienti, insa daca el va avea succes, atunci va fi lansat oficial pentru si mai multa lume in perioada urmatoare.

BANCA Transilvania: SURPRIZA Uriasa, Ce au GRATUIT Clientii

BANCA Transilvania desfasoara acest concurs special pentru clientii sai din toata Romania in perioada 20 august – 23 august, deci veti avea suficiente momente in care sa va inscrieti efectiv pentru a castiga premiile. Dupa cum puteti vedea si din imagine, vorbim despre 5 kituri NeoBT care sunt formate dintr-o borseta, o sapta, si o pereche de casti, plus un voucher pentru a testa serviciul, deci BANCA Transilvania nu ofera cadouri chiar scumpe pentru clienti.

#BTPay + Neo = LOVE ❤️Dacă faci două plăți cu telefonul, de joi (20 august) și până duminică (23 august), intri în…

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 19 august 2020

BANCA Transilvania organizeaza de ceva vreme concursurile aceste apentru BT Pay, astfel ca de aceasta data nu vorbim despre ceva diferit fata de ceea ce stiati deja, si de ceea cu care erati obisnuiti. BANCA Transilvania nu are nici alte cereri decat cele standard pentru acest concurs nou, astfel ca va trebui doar sa faceti tranzactii, sau donatii, prin intermediul platformei BT Pay, iar asa veti fi in mod automat inscrisi pentru a participa la concurs.

BANCA Transilvania va desfasura concursul pana pe 23 august la ora 23:59, si dupa aceea va trebui sa asteptati urmatorul concurs, daca decideti sa nu participati la acesta.