DACIA Logan 3: Veste GROZAVA pe care o ASTEPTAU Multi Romani

DACIA Logan 3 are parte de o veste grozava pe care o asteptau foarte multi romani, iata ce se va intampla cu masinile dezvoltate si produse in Romania.

DACIA Logan 3 certitudine

DACIA Logan 3 este urmatorul model important de masina pe care producatorul de la Mioveni il dezvolta pentru lansare, iar pentru romani si europeni vine o veste grozava astazi. Mai exact, DACIA Logan 3 a cam intrat in linie dreapta in ceea ce priveste procesul de pregatire a producatiei in vederea lansarii, si asta ne da increderea sa ne gandim ca lansarea va avea loc in cursul anului viitor, as acum ne-au spus toate zvonurile de pana acum.

DACIA Logan 3 urmeaza sa fie lansata in prima parte a anului 2021, dupa o prezentare care va avea loc in toamna, la salonul auto de la Paris, si asta in conditiile in care procesul de dezvoltare a fost unul foarte anevoios. In perioada starii de urgenta DACIA Logan 3 a fost testata inclusiv pe strazile din Romania de catre cei de la DACIA, iar testele lor par sa fi fost un real succes, astfel ca intre timp n-am mai auzit absolut nimic in legatura cu eventuale probleme pentru ea.

DACIA Logan 3: Veste GROZAVA pe care o ASTEPTAU Multi Romani

DACIA Logan 3 ar urma sa fie intr-adevar lansata anul viitor, iar asta pentru ca in ciuda problemelor cu unii angajati infectat cu Coronavirus, nimic nu pare sa fi impiedicat procesul de pregatire a productiei. Fabrica DACIA de la Mioveni nu si-a intrerupt lucrul in ultimele saptamani, si din moment ce nu am aflat nimic despre eventuale probleme cu productia acolo, e clar ca DACIA Logan 3 va fi lansata undeva in 2021, asa cum ni s-a spus de atatea ori, si asa cum se asteapta toata lumea.

DACIA Logan 3 va veni cu foarte multe modificari, unele dintre cele mai mari dintre toate masinile care au fost lansate pana in momentul de fata de catre DACIA pentru clientii sai. DACIA Logan 3 ar putea fi si mai scumpa in baza tuturor acestor imbunatatiri radicale care vor fi implementate pentru ea, insa deocamdata nimic nu este 100% clar din acest punct de vedere, asa ca ramane sa vedem ce anume se va intampla cand masinile vor fi prezentate.

DACIA Logan 3 ar putea fi prezentata fizic la salonul auto de la Paris in dluna octombrie, doar doar in cadrul unei conferinte online, planurile DACIA nefiind deocamdata clare, insa e clar ca o vom vedea in toamna.