DACIA Logan 3: Veste GROZAVA pe care o ASTEPTAU Multi Romani

DACIA Logan 3 are parte de o veste grozava pe care o asteptau foarte multi romani, iata ce se va intampla cu masinile dezvoltate si produse in Romania.

DACIA Logan 3 certitudine

DACIA Logan 3 este urmatorul model important de masina pe care producatorul de la Mioveni il dezvolta pentru lansare, iar pentru romani si europeni vine o veste grozava astazi. Mai exact, DACIA Logan 3 a cam intrat in linie dreapta in ceea ce priveste procesul de pregatire a producatiei in vederea lansarii, si asta ne da increderea sa ne gandim ca lansarea va avea loc in cursul anului viitor, as acum ne-au spus toate zvonurile de pana acum.

DACIA Logan 3 urmeaza sa fie lansata in prima parte a anului 2021, dupa o prezentare care va avea loc in toamna, la salonul auto de la Paris, si asta in conditiile in care procesul de dezvoltare a fost unul foarte anevoios. In perioada starii de urgenta DACIA Logan 3 a fost testata inclusiv pe strazile din Romania de catre cei de la DACIA, iar testele lor par sa fi fost un real succes, astfel ca intre timp n-am mai auzit absolut nimic in legatura cu eventuale probleme pentru ea.

DACIA Logan 3: Veste GROZAVA pe care o ASTEPTAU Multi Romani

DACIA Logan 3 ar urma sa fie intr-adevar lansata anul viitor, iar asta pentru ca in ciuda problemelor cu unii angajati infectat cu Coronavirus, nimic nu pare sa fi impiedicat procesul de pregatire a productiei. Fabrica DACIA de la Mioveni nu si-a intrerupt lucrul in ultimele saptamani, si din moment ce nu am aflat nimic despre eventuale probleme cu productia acolo, e clar ca DACIA Logan 3 va fi lansata undeva in 2021, asa cum ni s-a spus de atatea ori, si asa cum se asteapta toata lumea.

DACIA Logan 3 va veni cu foarte multe modificari, unele dintre cele mai mari dintre toate masinile care au fost lansate pana in momentul de fata de catre DACIA pentru clientii sai. DACIA Logan 3 ar putea fi si mai scumpa in baza tuturor acestor imbunatatiri radicale care vor fi implementate pentru ea, insa deocamdata nimic nu este 100% clar din acest punct de vedere, asa ca ramane sa vedem ce anume se va intampla cand masinile vor fi prezentate.

DACIA Logan 3 ar putea fi prezentata fizic la salonul auto de la Paris in dluna octombrie, doar doar in cadrul unei conferinte online, planurile DACIA nefiind deocamdata clare, insa e clar ca o vom vedea in toamna.

Articolul precedentFacebook: Cum a ENERVAT la CULME foarte MULTI Oameni
Articolul următorGaura Neagra: Descoperirea ULUITOARE Vazuta de Cercetatorii
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.