Facebook: Cum a ENERVAT la CULME foarte MULTI Oameni

Facebook ENERVAT oculus

Facebook a reusit sa enerveze la culme extrem de multi oameni cu o noua schimbare pe care o impune pe scara larga pentru utilizatori, si nu e tocmai una care poate fi usor trecuta cu vederea de catre cei care folosesc Oculus.

Facebook le impune utilizatorilor Oculus sa foloseasca un cont pentru a folosi viitoarele modele de casti pentru realitate vrtuala, ceea ce cam incalca promisiunea facuta de catre fondatorul companiei, care spunea ca asa ceva nu se va intampla.

Facebook a cumparat Oculus cu foarte mult timp in urma, insa compania nu s-a tinut departe de a implementa si aici modificarile pe care nimeni nu si le doreste, asta din nou ca o incalcare a tot ceea ce le-a promis foarte multor fani ai produselor Oculus.

“Ieri, Facebook a înfuriat lumea VR, anunțând planurile de a cere o autentificare pe Facebook pentru căștile VR viitoare. Decizia a rupt o promisiune timpurie din partea fondatorului Oculus, Palmer Luckey, și a fost aproape universal dezlănțuită online, criticii ridicând îngrijorarea cu privire la colectarea de date intruzive, publicitatea țintită și au fost nevoiți să folosească un serviciu pe care îl urau. Pe subredditul Oculus, unii utilizatori au postat memorii amare despre Farmville și recoltarea datelor, în timp ce alții au schimbat recomandări pentru alte căști. Unul a postat un desen animat al lui Oculus ca navă afundată.”