WhatsApp: Noua Functie IMPORTANTA de care Aveam MARE Nevoie

WhatsApp are o noua functie foarte importanta de care aveam mare nevoie, iata ce va ajunge in telefoanele iPhone si Android din intreaga lume.

WhatsApp indeplinire

WhatsApp are o noua functie foarte importanta de care aveam mare nevoie, si de care foarte multa lume nu stie nimic, dar care va fi cu siguranta extrem de utila pentru foarte multi dintre oameni. In cadrul aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele Android a fost descoperita recent o noua functie care ofera optiunea de a face cautari avansate in cadrul aplicatiei de mesagerie, ea fiind testata in versiune beta in momentul de fata, si desigur ca va f lansata candva.

WhatsApp a inceput sa testeze aceasta noua functie pe unele telefoane Android care aveau instalata versiunea beta a aplicatiei, insa acum acest proces a fost extins la toti cei cu telefoanele Android. Decizia aceasta sugereaza faptul ca WhatsApp e suficient de multumita de ceea ce se intampla cu functia noua, si ca vrea sa o extinda cat mai rapid la cat mai multi utilizatori din lumea intreaga, inainte de a o aduce in mod oficial si pe iPhone.

WhatsApp: Noua Functie IMPORTANTA de care Aveam MARE Nevoie

WhatsApp indeplinire cautari

WhatsApp va oferi functia de cautare avansata pentru a facilita posibilitatea de a cauta orice in conversatiile noastre intr-un mod mult mai simplu, dar si printr-un sistem unificat. WhatsApp nu ofera in momentul de fata un sistem avansat de cautare de fisiere prin conversatiile pe care le avem in telefoane, dar lucrul acesta se va schimba destul de curand, aplicatia de mesagerie urmand a oferi functia de cautare avansata pe toate modelele de telefoane.

WhatsApp a gandit acest sistem pentru ca utilizatorii au cerut de ceva vreme o functie noua de acest gen, si dupa foarte multa asteptare, si la fel de multe cereri, iata ca intr-un final compania a facut si concesiile dorite de oameni. Avand in vedere ca deocamdata s-a facut trecerea de la un grup restrans de utilizatori Android la toti cei care au acest sistem de operare in telefoane, exista o foarte mare posibilitate ca lansarea sa nu aiba loc atat de devreme precum ne imaginam.

WhatsApp lucreaza si la alte schimbari majore pe care le va oferi pentru toti utilizatorii, asa ca e normal ca nu toate functiile la care lucreaza sa beneficieze de aceeasi prioritate in ceea ce priveste dezvoltarea.