Vodafone: Doua Anunturi SPECIALE pentru Clientii din Romania

Vodafone are doua anunturi speciale pentru clientii sai din Romania, iata ce a decis sa faca grupul de telecomunicatii pentru toata lumea acum.

Vodafone mare

Vodafone are doua anunturi speciale pentru clientii sai din Romania, s vorbim despre vesti foarte bune pentru toti cei care sunt dornici sa se bucure doar de cele mai bune oferte disponibile din partea grupului de telecomunicatii. Desigur ca este vorba despre vesti extrem de bune din partea celor de la Vodafone, iar asta pentru ca vorbim despre un set de noutati de care toata lumea ar trebui sa stie, iar asta pentru ca e vorba de beneficii pentru romani.

Vodafone a readus in primul rand in atentia oamenilor faptul ca daca participa la concursul sau de vara, prin platforma sa online online dedicata, au ocazia de a castiga premii extrem de bune. De aceasta data cei de la Vodafone pun in prim-plan acel apartament la munte pe care il ofera pentru clienti, acesta fiind disponibil pentru o perioada de un an de zile daca este castigat, insa acesta este doar unul dintre premiile foarte interesante care sunt oferite.

Vara-ți faci casă la munte. Joacă-te în MyVodafone, răspunde zilnic la ”Întrebările Verii” și completează-ți colecțiile…

Publicată de Vodafone Romania pe Joi, 20 august 2020

Vodafone: Doua Anunturi SPECIALE pentru Clientii din Romania

Vodafone are deasemenea si o alta surpriza foarte interesanta pentru toti clientii sai din Romania, iar aici vorbim despre una care este facuta in parteneriat cu cei de la Avene. Intr-o miscare surprinzatoare, cei de la Vodafone au decis sa aduca in magazinele din Romania produsele de la Avene, insa nu e prea clar cum anume vor fi acestea puse la dispozitia cumparatorilor, insa probabil ca maine vom afla mai multe despre situatie.

Vara asta, Vodafone și Eau Thermale Avène au adus atmosfera de pe plajă în magazinele de pe litoral. Hai să te bucuri de oferte incredibile și experiențe de neuitat! Ready? ☀️🌊🏖 #SăNeFieVară

Publicată de Vodafone Romania pe Vineri, 21 august 2020

Vodafone are de ceva vreme o serie de oferte foarte interesante pentru clientii din toata tara, si asta pentru ca vrea sa isi bucure clientii cu cat mai multe surprize foarte bune. Din pacate, cei de la Vodafone nu au si multe oferte pe partea de servicii gratuite, aici fiind depasiti de catre Orange, sau Telekom, deci din acest punct de vedere sunt inferiori, insa asta nu ar trebui sa mire prea mult pentru ca aici accentul este pus pe cu totul altceva.

Vodafone are toate aceste surprize disponibile pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca vreti cu adevarat sa profitati de ele, ar trebui sa o faceti cat inca aveti ocazia de a surprinde pe cineva cu o bucurie pe masura.