GTA 6: Veste foarte PROASTA cu o URIASA Schimbare pentru Joc

gta 6 Lazlow

GTA 6 are astazi parte de o veste foarte proasta, iar asta pentru ca o schimbare uriasa pentru joc a fost facuta de catre cei de la Rockstar Games, iar ea ar putea afecta intr-o foarte buna masura ceea ce vom primi de la companie in urmatoarele luni.

GTA 6 a ramas in primavara fara unul dintre oamenii care a ghidat Rockstar Games prin lansarile de succes a multor titluri din serie, Dan Houser, insa el nu a fost singurul om important din cadrul companiei care a parasit-o, si care a lasat dezvoltarea pentru altii.

GTA 6 a ramas deasemenea si fara Lazlow Jones, unul dintre scriitorii care colabora cu Rockstar Games pentru noile titluri lansate de catre companie, el lucrand acolo timp de 20 de ani inainte de a o parasi, iar asta s-a intamplat tot in primavara acestui an.

GTA 6 ar putea avea o poveste complet diferita din cauza acestor plecari importante, iar asta pentru ca ambii angajati au avut roluri foarte importate in crearea povestilor pentru primele jocuri lansate de catre Rockstar Games, dar acum ei au disparut.

GTA 6 ar trebui sa fie lansata pentru clienti undeva prin anul 2022, fara ca o data clara sa fi fost dezvaluita pana in momentul de fata, iar asta intr-o anumita masura si pentru ca nu se stie foarte clar cand anume va fi totul 100% pregatit pentru lansarea oficiala.