BCR Romania: ALERTA de ULTIMA ORA Emisa pentru TOTI Clientii

BCR Romania a emis o alerta de ultima ora pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca-i folosesti serviciile acum.

BCR Romania blocari

BCR Romania are o alerta de ultima ora emisa pentru toti clientii sai de pe intregul cuprins al tarii, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de schimari foarte importante despre care ar trebui sa stie toata lumea. Cei de la BCR Romania au desfasurat in cursul noptii de vineri o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera in Romania, iar acelasi lucru urmeaza sa se intample inclusiv in cursul noptii de duminica spre luni.

BCR Romania spune ca o serie de servicii urmeaza sa fie indisponibile in cursul noptii de duminica spre luni, asa cum s-a intamplat inclusiv noaptea trecuta, ceea ce va lansa multi clienti fara posibilitatea de a folos unele servicii. Cei de la BCR Romania vor bloca aceste servicii timp de pana la 5 ore pentru clientii din toata tara, astfel ca va exista o perioada destul de lunga de indisponibilitate despre care e bine sa stiti inca de pe acum.

BCR Romania: ALERTA de ULTIMA ORA Emisa pentru TOTI Clientii

BCR Romania spune ca maine noapte nu vor fi disponibile aplicatiile Click 24, Alo 24, Touch 24, George, eBCR, deschiderea de cont online prin George, serviciul Moneygram, operatiuni prin Contact Center, alimentarile prin MFM. Partea buna in toata aceasta situatie pentru cei de la BCR Romania este ca toti clientii vor putea sa scoata in continuare bani de la bancomate, si vor putea face plati, iar asta pentru ca aceste operatiuni vor ramane functionale.

Ne dorim să îmbunătățim sistemul informatic, așa că, vineri (21 august 2020) între 23:00 – 04:00, respectiv duminică (23…

Publicată de BCR pe Joi, 20 august 2020

BCR Romania face o serie de schimbai foarte importante din moment ce are nevoie de atat de multe ore pentru a implementa schimbarile, si nu doar o data, ci chiar de doua ori, ceva destul de neobisnuit. In ciuda acestui lucru, cei de la BCR Romania vor avea grija ca toti clientii sa beneficieze de cea mai buna experienta posibila dupa aceea, chiar daca recent o mentenanta similara a generat o serie de probleme destul de serioase.

BCR Romania va rezolva orice fel de probleme vor aparea pentru clientii sai in urma operatiunilor pe care le va desfasura, deci nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere pentru ca lucrurile vor fi normale.