GTA 5: CAND va mai fi Oferit GRATUIT pentru Toata Lumea ?

GTA 5 neconditionat

GTA 5 este unul dintre cele mai populare jocuri lansate vreodata, iar cei de la Rockstar Games au surprins pe toata lumea cu doar cateva luni in urma, cand au decis sa ofere jocul in mod gratuit pentru utilizatorii din intreaga lume, ceva ce parea de neconceput.

GTA 5 a fost oferit gratuit de catre cei de la Rockstar Games prin intermediul magazinului online al companiei Epic Games, acesta fiind blocat timp de cateva ore cand jocul a devenit disponibil pentru descarcare gratuita pentru toata lumea, ceva ce parea de neconceput.

GTA 5 s-a bucurat de un succes atat de mare incat compania Rockstar Games a inregistrat o crestere a bazei de utilizatori care-i folosesc serviciile in intreaga lume, si aceasta crestere probabil ca va mai continua in urmatoarea perioada pentru ea.

GTA 5 nu va mai fi oferit gratuit de catre cei de la Rockstar Games prea curand, iar asta pentru ca nu prea mai exista motive ca acest lucru sa se intample, compania americana dorind doar sa scoata cat mai multi bani de pe urma celor care se joaca zilnic.

GTA 5 este atat de popular incat a-l oferi gratuit nu mai este un plan serios pentru cei de la Rockstar, mai ales ca in curand va fi inlocuit de catre GTA 6, si obiectivul va fi de a scoate cat de multi bani se poate de pe urma acestui titlu popular.