Netflix: OFICIAL, Lansarea MULT Asteptata de catre Abonati

Netflix a anuntat in mod oficial o lansare foarte asteptata de catre foarte multi dintre abonatii sai, iata ce este disponibil incepand de acum pentru noi.

Netflix finalitate

Netflix a facut in mod oficial lansarea pe care o asteptau foarte multi oameni, compania anuntand in mod oficial ceea ce este disponibil chiar de acum pentru abonatii din intreaga lume. Cel de-al cincilea, si ultim, sezon al serialului Lucifer a fost lansat in mod oficial de catre Netflix pentru abonatii sai ieri, iar daca il asteptati cu nerabdare, ei bine puteti sa va bucurati de toate episoadele chiar in momentul de fata pentru un weekend de binging bun.

Netflix anuntase lansarea sezonului al cincilea al serialului Lucifer de ceva vreme, compania americana lucrand intens pentru a-l pregati in vederea punerii in distributie, si iata ca momentul mult asteptat a venit. Lucifer este disponibil acum in mod gratut pentru abonatii din intreaga lume ai celor de la Netflix, iar sezonul 5 vine si cu foarte multe surprize in raport cu ceea ce aveam disponibil in sezoanele anterioare, mai ales ca este si finalul unei serii care a fost foarte apreciate.

Netflix: OFICIAL, Lansarea MULT Asteptata de catre Abonati

Netflix a dorit ca ultimul sezon al serialului Lucifer sa fie unul de care foarte multi dintre abonatii sai sa se poata bucura asa cum trebuie, astfel ca a avut grija ca tot ceea ce este oferit sa fie pe placul lumii. vorbim despre o continuare a povestii de succes pe care Lucifer a avut-o in cadrul companiei anterioare de productie, cei de la Netflix stiind cat de popular este, astel ca au cumparat intreaga franciza, dar o vor incheia acum cu acest nou sezon oferit pentru abonati.

Netflix investeste mai totdeauna in seriale si filme despre care crede ca pot avea succes foarte mare, iar in aceasta situatie este destul de clar faptul ca nu a gresit in vreun fel. Lucifer este deja in topul celor mai urmarite seriale care sunt prezente in cadrul platformei Netflix, si probabil ca va ramane acolo pentru o perioada destul de buna de timp, ceea ce desigur ca este perfect normal, lumea dorind sa vada cum se incheie povestea care a atras atat de mult interes.

Netflix nu a dat de inteles ca Lucifer va avea un sezon al 6-lea, iar din moment ce povestea este incheiata acum, e destul de clar ca nu prea va mai avea ce sa continue.