DACIA Logan 3: Vestea foarte PROASTA pentru Noua Masina

DACIA Logan 3 are parte de o veste foarte proasta pentru lansarea noului model de masina, iata ce trebuie sa stie toti cei care sunt interesati de ea.

DACIA Logan 3 anulare

DACIA Logan 3, una dintre cele mai asteptate masini care este in proces de pregatire pentru lansare in momentul de fata, are parte de o veste foarte proasta, care din pacate va dezamagi foarte multa lume. Salonul auto de la Paris, din octombrie 2020, nu va mai avea loc, iar acolo DACIA Logan 3 urma sa fie prezentata in mod oficial, impreuna cu multe alte masini de la diversi alti producatori, insa din pacate asta nu se va mai intampla.

DACIA Logan 3 nu va fi prezentata la salonul auto de la Paris, el fiind anulat din martie, dar multa lume spera ca o evolutie buna a pandemiei de Coronavirus va schimba aceasta decizie, dar lucrurile nu merg spre mai bine. Avand in vedere ca se asteapta o inrautatire a situatiei in perioada urmatoare, e clar ca DACIA Logan 3 nu va fi prezentata la fel de pompos precum modelele anterioare, ci in schimb este asteptata doar o prezentare online, ca in cazul Spring.

DACIA Logan 3: Vestea foarte PROASTA pentru Lansarea Masinii

DACIA Logan 3 ar putea fi totusi prezentata pentru o parte foarte redusa a presei, sau ar putea fi organizate unele sesiuni pentru vizionarea sa, iar asta deoarece evenimentul este doar partial anual, nu si pentru anumite activitati. In conditiile in care anumite masuri de protectie sunt respectate, nu e exclus ca DACIA Logan 3 sa fie totusi expusa undeva, iar unii jurnalisti sa aiba ocazia de a o testa in mod separat, la numite distante de timp intre ei.

DACIA Logan 3 este o masina extrem de asteptata, dar si foarte importanta pentru cei de la DACIA, mai ales ca ea urmeaza sa genereze o crestere a vanzarilor pentru producator in perioada urmatoare. Foarte multe depind totusi si de ceea ce va fi oferit in final pentru DACIA Logan 3 in momentul in care va fi lansata, iar asta pentru ca numarul mare de dotari pentru ea va dicta intr-o buna masura si interesul pe care-l vor avea clientii pentru masina.

DACIA Logan 3 ar trebui sa fie prezentata macar online in toamna acestui an, in timp ce o lansare in reprezentante este asteptata undeva in prima parte a anului viitor, in cel mai bun caz pentru noi.